2777
2789
من یبار شهر خودمون یبارم تهران عمل کردم دوباره درومد دیگه هروقت درد میاد میرم زالو می‌اندازم بهتر می ...

جدی یعنی کلا کیست برداشتی دوباره در اومد یا فقط تخلیه کردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی یعنی کلا کیست برداشتی دوباره در اومد یا فقط تخلیه کردین

نه دوبار با ریشه دراوردن 

دکتر تهرانم که متخصص بود یا امپولم زد گفت احتمال ۹۹ درصد در نمیاد 

بعد چند ماه درومد 

نه دوبار با ریشه دراوردن دکتر تهرانم که متخصص بود یا امپولم زد گفت احتمال ۹۹ درصد در نمیاد بعد چند م ...

آها چون من پرسیدم اگه کلا کیست خارج کنند با جراحی دیگه رشد نمیکنه اینجوری که جراحی هم فایده نداره دیگه چکار کنیم مچ همسرم خیلی اذیته

آها چون من پرسیدم اگه کلا کیست خارج کنند با جراحی دیگه رشد نمیکنه اینجوری که جراحی هم فایده نداره دی ...

ارع منم رو مچمه برا من فایده نداشت شاید برا همسر شما دیگه در نیاد 

کلا برا کار زیاد این کیست درمیاد من سال دوازدهم بودم از بس نوشتم رو مچم درومد بعد کنکور رفتم شهر خودمون عمل کردم دوباره بخاطر نوشتن موقع امتحانا درومد بعد رفتم متخصص تهران عمل کردم چند ماه بعدش یه پلاستیک فروشگاه دستم گرفتم با یک همین کار دوباره کیستم درومد 

دیگه عمل نمیکنم

ارع منم رو مچمه برا من فایده نداشت شاید برا همسر شما دیگه در نیاد کلا برا کار زیاد این کیست درمیاد م ...

آها انشالله که زیاد رشد نکنه فقط باید فشار وارد نشه بهش . ممنون عزیزم جوابم دادی