2777
2789
عنوان

کسی ماینوکسیدیل استفاده کرده

204 بازدید | 36 پست

سلام من ۲۳ سالمه و ریزش موی شدید گرفتم و رفتم دکتر بهم ماینوکسیدیل و فیناستراید و مکمل هیربیاند تجویز کرد.

کسی ماینوکسیدیل استفاده کرده نتیجه گرفته باشه؟

اگ نتیجه گرفته از چه برندی استفاده کرده؟

دکتر به من دئودراگ x5 معرفی کرد .

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم برای ریزش مو و کم پشتی مو رفتم دکتر برام یه داروی ترکیبی تجویز کرد که ماینوکسیدیل هم جزشه

من مرتب استفاده نکردم ولی وقتی بعدا فهمیدم دکترای دیگه طرفدار شدیدش هستن استفاده میکنم عالیه 

ریزش موهام در حد ۶ الی ۱۰تاره

قبلا خیلی زیاد بود

یکمم موی جدید دروردم

۱۰روزه استفاده میکنم

خوب حالا اگر جواب بده واسه ریزش مو تا همیشه استفاده کنیم بهتر اینه که کچل بشیم.

خب برای بارداری و شیردهی خوب نیست وگرنه مابقی مراحل زندگی که مشکلی نیست. خودمم استفاده میکردم ی هو فهمیدم باردارم قطعش کردم ریزشم به شدت قبل برگشت

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید همیشه استفاده کنی رو گوشتم مو درمیاره

مگه موضعی نیست؟

اگه حواسش باشه به گوشش نزنه بازم گوش مو درمیاره؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

چه خوب.علت ریزش مو هاتون چی بودش؟میشه بگید اون محلول که براتون تجویز کرده اسمش چیه؟

نمیدونم ازمایش هورمون هم دادم مشکلی نداشتم 

بذار عکسشو الان میفرستم

Minoxidil 5%

Moyaert 15cc  

Latanoprost 5cc  

Alc ? To loose

روش اینارو نوشته بود