2777
2789
ولی این اخلاق شوهرم که میگه به من نگو بهم برمیخوره میگه به من مربوط نیست آخه مگه شوهرم نیست چرا اینج ...

والا شوهر منم اویل اینجوری بود نمیفهمید یه کم زمان بره تا درست بشن

من یه مدتی سکوت کردم هیجی نگفتم گذاشتم خودش هی این حرفاشونو بشنوه 

من فقط از مادرشوهرم و فامیلاش فاصله گرفتم به پدرشوهر و برادرشوهرم نزدیک تر شدم هی تعریفشونو پیش شوهرم کردم 

بعد از یه مدتی گفت مامانم میگه زنت منو دوست نداره و از این حرفا. منم همه کاراشونو کوبیدم تو سر شوهرم گفتم خودش محبتشو از دلم درآورده تو هم عرضه نداشتی رابطه امونو درست مدیریت کنی به من ربطی نداره

حالا الان بهتر شده یا خودش جلوشونو میگیره یا من از قبل یه مدت مغزشو شست و شو میدم که چطوری به مادرش بگه حرف اضافه نزنه و بهش محبت کنه تا کمتر بهم حسودی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر منم اویل اینجوری بود نمیفهمید یه کم زمان بره تا درست بشنمن یه مدتی سکوت کردم هیجی نگفتم گذ ...

چه خوب که همسرت همکاری می‌کنه باهات شوهرم من همکاری نمیکنه باهام، درکل وقت زیادی برام نمی‌ذاره یا شرکته باهم اگه خونس با کارای شرکت درگیره درونگرا هم هست

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

حالا خودش پول نداره فیکشو بخره ها واسه تو شاخ بازی درمیاره😂

اره دقیقا الان شک ندارم برم خونش همون فیکشو خریده

چه خوب که همسرت همکاری می‌کنه باهات شوهرم من همکاری نمیکنه باهام، درکل وقت زیادی برام نمی‌ذاره یا شر ...

عزیزم یا باید قبول کنی که شوهرت اینجوریه 

یا مثل من ماه ها دعوا داشته باشید تا تو مغز شوهرت بره 

الان همون که گفتم اشتباها و کارای مادرشو گوبیدم تو سرش باردار بودم دعوامونم دو سه ماهی طول کشید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شوهر منم درون گرا و یکم ترسوعه کلا به کسی جواب نمیده 

عزیزم یا باید قبول کنی که شوهرت اینجوریه یا مثل من ماه ها دعوا داشته باشید تا تو مغز شوهرت بره الان ...

حوصله دعوا ندارم بعدشم شوهرم  اصولاً وقتی یه چیزی بگه دیگه همونه نظرش عوض نمیشه مرغش یه پا داره 

پس بیخیالی طی کن فقط اگه جایی تونستی عوضش رو دربیا

اره همین نقطه ضعفش همون بحث کاری با شوهرشه خوب جواب داده یجورایی روحم ارضا میشه منم حرصشو درمیارم خدارو شکر هر چیمو تقلید کنه  درس و کارم رو نمیتونه تقلید کنه