2777
2789

تازه این یکم ارزون تر از بقیه کار میکنه

دندون عادیو ۷۰۰ میکشید

عقل ۱۸۰۰

عصب کشی و پر ۱۱ ۱۲ میلیون

ایمپلنت بالای ۲۵ تومن

چقد دندونپزشکا وضعشون خوبههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱میلیون عصب کشی و پر کردن شوخی میکنی؟!

من ماه پیش عصبی کشی و پر کردن ۶تومن دادم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب پول مالیات و مطب و تجهیزاتم در نظر بگیر 

ولی اره شغل پر درامدی از اول بوده 

برای همین دختر و پسر دندون پزشک خواهان زیاد دارن 

من مرد مطلقه با سابقه ۲ بار ازدواج میشناسم ولی بقدری خواهان داره همچنان 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

ناخن کار هارو ندیدی،دیشب به یکیشون پیام دادم گفت تا هفته یک آینده وقتم پره

بعدشم دندون پزشکا کلی زحمت کشیدم تا قبول شدن بعد ۶ سال درس خواندن طرح رفتن،تو تابستون دانشگاه رفتن

گردن درددارن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بنظر من زیاد میگیرن و درامدشون مشکل شرعی داره یجور گرون فروشیه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

هزینه های دندان پزشکی خیلی بالاست، دنودن جزو واجبات هم هست، کاش دولت براش بیمه بزاره که انقدر برای مردم سخت نباشه، خیلیا نمیتونن هزینه کنن و اذیت هستن 

اما دندان پزشک ها تا قبول بشن هم پوستشون کندست 

ما آدما  فقط نتیجه و  کارت کشیدن رو می‌بینیم، زحمتی تلاش ومسیری که به اینجا رسیدن رو نمیبینیم