2777
2789

من همیشه فکرم این بوده که برا مامانا یا باباها وقتی میخوام کادو بخرم، یه چیز شخصی بخرم براشون، یه چیزی که منحصر به خودشون باشه مثلا برا مامانم لوازم خونه و آشپزخونه نخرم،البته اینم بگم که این فکرم بستگی به طرف مقابلم هم داره، مثلا اگه مادرشوهرم دلش میخواد که دو دست آرکوپال شیک داشته باشه ولی پولشو نداره که بخره، من به عنوان کادو روز مادر براش بخرم خب قطعا میدونم که خوشحال میشه، ولی اگه بدونم که پدرشوهرم پولشو داره و میره براش میخره خب ترجیحم اینه که یه لباس یا یه چیز شخصی براش بخرم.

البته شاید این فکرم تحت تاثیر  اون داستان تو ادبیات سال دوم دبیرستان باشه:

که دو تا پسر میرن برا مادرشون کادو بخرن یکیشون یه تی میخره یکیشون یه گیره سر مادره تا تی رو میبینه (بیشعور بوده البته دل بچه رو شکونده) گریه میکنه و میگه یه تی برا کادوی تولد؟ مگه من کلفتم وازین حرفا اون داداشه هم مردونگی میکنه و کادوشو رو نمیکنه میگه اینو باهم خریدیم تا داداشش بیشتر ضایع نشه.یادتونه؟ شاید تحت تاثیر این داستانم

نمیدونم والا نظرات شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من کادوهاش همیشه همین بود چیزی که طرف احتیاج داشت میخرید اما حالا که خودم ازدواج کردم بدم میاد مثلا شوهرم وسیله خونه برام بخره.هرچند کوفتم نمیخره.

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...

موافقم باهات من حتی پولم نمیدم چون میترسم برا من یا خواهرم یا خونه خرج کنه ، البته بستگی به اخلاق مادر هم زاره ، چرا من میگم خانوما به خودشون برسن چرا تاپیک میزنم و گروه تشکیل میدم چون این به خوز رسیدن نتیجش فقط خوب شدن پوست و ... نیست ، ارزش و احترامشون و جایگاهشون حتی پیش بچه هام بالاتر میره وقتی میبینه خودش برای خودش ارزش قایله

من این داستانه رو یادم نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مامان من کادوهاش همیشه همین بود چیزی که طرف احتیاج داشت میخرید اما حالا که خودم ازدواج کردم بدم میاد ...

آره منم بدم میاد برام لوازم خونه بخرن هرچند که خیلیم احتیاجش داشته باشم،توجیهمم اینه که بلاخره اون چیز برا خونه س نه برا من

از یه چیزه دیگه که خیلی بدم میاد؛ چیز ضروری که احتیاج داشته باشمو برام بخرن😐

خب اون چیز ضروری بلاخره خریده میشه کادو باید کادو باشه یه هدیه