2777
2789
عنوان

چکار کنم ناخنام زود....

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 29 پست

منم زینک خوردم ناخونام عالی شده

برا صورت ژله ناشتا بخور.و نشاسته تو اب حل کن بخور.ولی به هر حال فقط و فقط صورت نمیشه ممکنه یکمم بدنت بشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پر شدن صورت یه مدت هرروز صبح ناشتا یه کاسه ژله بخور .

قرص مخمر فرانسوی من گرفتم روش نوشته برای رشد بهتر مو و ناخن و شادابی پوست

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
برای پر شدن صورت یه مدت هرروز صبح ناشتا یه کاسه ژله بخور . قرص مخمر فرانسوی من گرفتم روش نوشته برای ...

خب مخمر چاق کننده اس.

این بنده خدا تازه رژیم‌گرفته ک...

ببین استارتر. برای ناخونات شنیدم ویتامین e و ابلیمو و گلیسیرین خیلی تاثیر داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من امروز تموم شد به فکر خوشگل کردن افتادم. 😂😂

خوشبحالت راحت شدی منم هفته ی دیگه تموم میشه میام برا خوشگلاسیون  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
شوهرم کمکم کرد. 😊😊

خوشبحالت خدا اقاتون رو حفظ کنه منه بدبخت با یه بچه ی کوچیک دهنم سرویسه شوهرم صبح میره شب میاد   

خوشبحالت خدا اقاتون رو حفظ کنه منه بدبخت با یه بچه ی کوچیک دهنم سرویسه شوهرم صبح میره شب میاد   ...

ممنون عزیزم,,, بنده خدا اونم اگر خونه بود کمکت میکرد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ممنون عزیزم,,, بنده خدا اونم اگر خونه بود کمکت میکرد

اره خداییش کمکم میده ولی کارش بد موقع افتاده حالا همیشه ور دل منه ها وقت خونه تکونی کارهاش زیاد شده  

اره خداییش کمکم میده ولی کارش بد موقع افتاده حالا همیشه ور دل منه ها وقت خونه تکونی کارهاش زیاد شده ...

😂😂😂😂

از خوش شانسی اون و بدشانسی توهست. 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....