2777
2789

سلام دوستای عزیز من تی وی و میز تی ویمو عوض کردم سفید صدفی گرفتم حالا میخوام بقیه وسایلمم رنگ کنم اما شوهرم میگه خراب میشن قبول نمیکنه منم چون وسایل دورنگ متضاد شدن بدم میاد 

کسی بوده سرویس چوبشو از قهوه ای تیره به سفید رنگ کرده باشه؟

راضی بودید؟

خواستید عکس وسایلمم میزارم البته باید یادم بدید چون تازه واردم؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
ميشه عكس ميز تي ويتو بزاري؟

صبر کنید یکم الان میزارم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه عكس ميز تي ويتو بزاري؟

کیفیتش بد شد فرستادم ببخشید

شیکه مبارکه برا رنگ کردن چوب رنگ مخصوص میخواد و ظریف کاری

ممنونم عزیزم 

اره میدنم من منظورم دوامشه چون اون وسایلمم نو هستن ومدن هنوز

رنگ مولتی سرفیس بگیر. به همه چی میتونی بزنی کثیف کاری هم نداره بوی رنگ هم نمیده

اخه میگن دوام نداره رو چوب ؟

پس حیفه اروم هربار یکیشونو عوض کن وسفید بگیر

جدی شوهرمم همینو میگه 

من هیچ عکسی ندیدم ولی صبرکن ببینم اگه بتونم عکس بدم رنگ نمیزنن با کاغذپوستری تغییر میدن منم کمد دیواری رو میخوام تغییر بدم به سلیقه من نبوده از قبل بود

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اتفاقا منم همین سوالو داشتم

شما چی رو میخوای رنگ کنی؟

به چه نتیجه ای رسیدی؟

مولتی هزینه اش زیاد میشه

رنگ فوری سلولوزی کد ۶۲۵ فکر کنم باشه رنگ سفیدش 

اونو بگیر با تینر فوری رنگ کن وسایلشو البته قلم مو و غلطک مناسب هم یادت تره 

چند دست باید رنگ کنی 

بعد هر بار رنگ کردن ۲۰ دقیقه صبر کن و دست بعد رو رنگ کن عالیییی میشه من تمام وسایلم سیاه بود سفیدشون کردم

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم