2777
2789
عنوان

كسي ميتونه نسخه بخونه

26 بازدید | 4 پست

اين نسخه داروعه ؟يا ازمايش😬

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چت جی پی تی:

نسخه‌ای که فرستادی به‌صورت دست‌نویس و با خط پزشک نوشته شده که معمولاً خیلی ناخواناست، ولی با دقت در تصویر، میشه تا حدودی نسخه رو حدس زد. چیزی که قابل خوندنه به نظر می‌رسه شامل موارد زیره:

---

1. قرص Kifa 500

(احتمالاً Kifamox 500 که آموکسی‌سیلین هست – آنتی‌بیوتیک)

✔ روزی ۳ بار، هر ۸ ساعت

2. قرص Cid

(شاید منظور Cidrex یا مشابهش باشه، برای عفونت ادراری؟)

3. قرص No. 12 یا N12

(ممکنه منظور قرص‌های ترکیبی ضد درد باشه مثل نوافن)

4. قرص 1acil

(احتمالاً اشتباه خوانده شده، شاید Lacil یا Lacteol برای مشکلات گوارشی یا پروبیوتیک)

---

بقیه قسمت‌ها به‌دلیل خط ناخوانا دقیق قابل تشخیص نیستن ولی اگر نسخه اصلی یا اطلاعات تکمیلی مثل نام بیمار یا نوع مشکل رو بدونیم، میشه دقیق‌تر کمک کرد.

اگه خواستی، می‌تونم این تصویر رو برای داروساز هم شبیه‌سازی کنم تا به نسخه‌خوانی نزدیک‌تر بشیم.

همش داروعه و خیلی هم خوش خط:))

ریفاکسیمین، کلیندامایسین تونستم بخونم

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت جی پی تی:نسخه‌ای که فرستادی به‌صورت دست‌نویس و با خط پزشک نوشته شده که معمولاً خیلی ناخواناست، ول ...

مرسي عزيزم لطف كردي خير ببيني انشاالله

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

همش داروعه و خیلی هم خوش خط:))ریفاکسیمین، کلیندامایسین تونستم بخونم

مرسي عزيزم