2777
2789
عنوان

وای بچه ها با نامزدم قهر کردم

158 بازدید | 11 پست

داشتم باهاش چت میکردم بهش گفتمم خیلی دوست دارم اونم گفت منم دوست دارم بعد بهم گفت ولی خب از تو بهترم تو دایرکت من هستن من دلخور شدم از حرفش یعنی منو دوست نداره ؟😭 با دخترا تو اینستا چت میکنه ای خداااااااا

بعد دیگه جوابش ندادم هی پیام داد گفت بابا شوخی کردم فلان و اینا من بیش از حد حساس شدم آیا؟ نمیدونم الان جوابش بدم و آشتی کنم یا نه آخه بهش گفتم واست متاسفم باهات قهرم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ریلکس برگرد بگو مدیون منی عزیزم من این اعتماد به نفسو دادم بهت😂

وای خدا بهش میگم 😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بزارش با همون دایرکتیا حرف بزنهواقعا خیانت عادی شده داخل جامعه

میگه شوخی کردم بیا اصلا اینستامو چک کن ولی من از دستش دلخورم

نامزد عقدی یا دوست پسر؟

نه نامزد هم نکردیم بعد ماه صفر ولی خب میشناسمش از بچگی پسر خوبیه ولی نمیدونم چرا الان اینو گفت یعنی میخواست من حسودی کنم؟

منم بودم ناراحت میشدم

چه معنی داره حرفش؟

هروقت دیدیدش اگه بحث قهرو پیش کشید 

میتونی یه لبخند بزنی و بگی از هر چیزی و از هر کسی بهترش وجود داره منتها اگه مال خودتو دوست داشته باشی بقیه برات اهمیتی ندارن حالا شماهم میتونی بری سمت بهتراش 

وقتی بهش حس مالکیت نداشته باشی و بفهمه تو به تنهایی ارزشمندی دیگه جرعت نمیکنه این رفتارارو بکنه و این حرفارو بزنه 

پس جدیش نگیر

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

منم بودم ناراحت میشدمچه معنی داره حرفش؟هروقت دیدیدش اگه بحث قهرو پیش کشید میتونی یه لبخند بزنی و بگی ...

دقیقا حرفت ارزشمند.

بچه ها من بهش پیام دادم گفتم باشه اشتی میکنم ولی دیگه از این حرفا نزنی بعد گفت من غلط کنم از شما بهتر وجود نداره اونم شوخی کردم ببینم چی میگی منم گفتم باشه خداروشکر حل شد الانم هی داره میگه قربونت برم و فلان