2777
2789
عنوان

هوس گوشی گرون قیمت کردم

88 بازدید | 14 پست

من اصلا آدم گوشی بازی نیستم و خیلی اهمیت نمیدم بهش 

ولی جدیدا  هوس گوشی کردم با اینکه زیاد هم استفاده خاصی قرار نیست بکنم ازش 

شما گوشیتونو چند وقت یه بار عوض میکنین

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

هر سال عوض میکنم

چرا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنج سال یکبار عوض میکنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هروقت دیگه روشن نشد یه جدید میگیرم😐💔

منم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هروقت دیگه روشن نشد یه جدید میگیرم😐💔

تازه من همونم عوض نمیکنم تا جایی که بشه تعمیرش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه من همونم عوض نمیکنم تا جایی که بشه تعمیرش میکنم

منم😆👏

تازه یه نفر باید شهادت بده دیه بدرد نمیخوره تا یکی برام بگیرن😆

و اما عزیز من داستان تو هنوز تمام نشده، تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریسته بودی..🫧🌷

من قبلا هر گوشی جدیدی میومد عوض میکردم (حرف الان نیستا ۱۲_۱۳ سال پیش) گرونم نبود به نسبت الان 

با پول توجیبی و حقوق کار پاره وقت میگرفتم 

الان ولی خیلی گرون شده 

گوشی الانم رو ۶ سال میشه که دارم 

دلمم میخواد عوضش کنم ولی خرج های مهم تر هست  

برای من نمی ارزه ۱۰۰ تومن بدم برای گوشی 

این کارشو نکنه میرم یه میان رده میخرم دوباره 

منم😆👏تازه یه نفر باید شهادت بده دیه بدرد نمیخوره تا یکی برام بگیرن😆

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40