2777
2789

من یک اکانت بام @کافه_نادری داشتم خیلی دوسش داشتم خواهش میکنم اون اکانتم بهم برگردونین این اکانتمو تعلیق نکنین خیلی کاربرا هستن دوتا اکانت دارن و کسی مشکل نداره باشون من میخوام اکانت کافه نادری رو به لب تاپم وصل کنم و موقعی که دسترسی به لبتاپ ندارم ازین اکانت یعنی هلی کتونی استفاده کنم خواهشا از شما تقاضا دارم اکانت @کافه_نادری رو بهم برگردونین..🙏

بهتون پیام دادم تو پیوی متاسفانه حس میکنم ارسال نشد زنگ زدم نی نی سایت کسی پاسخگو نبود..

لطفا تموم این تایپیک های این اکانتم حذف کنین هم شلوغه رو اعصابمه هم میترسم آشنا ببینه

مجبور شدم تایپیک بزنم این اکانتم محفوظ نگه داریم اکانت @کافه_نادری‍  رو بهم برگردونین ممنون میشم 🙏

بچها از نی نی یار درخواست کنین اون اکانتم برگردونه این اکانتمم محفوظ باشه 🥺

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

نمیشه عزیزم هر کس با یک اکانت 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف تمام تاپیک امکان پذیر نیست فقط محتوای محرمانه رووحذف می کنیم برای حذف اونها، به امضام مراجعه کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

حذف تمام تاپیک امکان پذیر نیست فقط محتوای محرمانه رووحذف می کنیم برای حذف اونها، به امضام مراجعه کنی ...

خب کافه نادری رو بم برگردونن اینو ترکوندینن مهم نیست 

از دل برود هرآنکه از دیده برفت