2777
2789

عکس نمیتونم بزارم 

ولی خب ۲۶سالمه  بدون هی کلاسی دانشگاه دولتی درس خوندم معلمم مجردم یه خورده توپولم فقط 

دو روزه یکم غمگینم 🥲

یادم رفتم یه روزی آرزوم همین حقوق چندرغاز و همین موقعیت بود 

همش میگم تنهام مجردم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیک آخرم تمام زورتو زدم که انرژی مثبت بدم😂😂😓🌱

میخندم،اما درد درونم رو که نمیدونی؟:)                          وقت معرفیه😂        سلامم🙂من آناهید هستم🚶🏻‍♀️💁🏻‍♀️دختر زمستان❄️🕊️ رنگ مورد علاقه ام یاسی با آبی آسمونی🔵🟣 از چیزایی که بهم آرامش میده خوشم میاد✨🕊️ عاشق هوای ابری هستم(اگه برفی باشه که عالیهههه)🌨️بسکتبالیست هم هستم💁🏻‍♀️😂

همین الان رویای اینو دارم گشادیو کنار بذارم عین ادمی برا فرهنگیان قبول شم🫠خدا بهت بیشتر بده جانم

من فرهنگیان نبودم ماده ۲۸ هستم 

امیدوارم اونقدر خوشبخت بشی کلا درسو یادت بره😁

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من تاپیک آخرم تمام زورتو زدم که انرژی مثبت بدم😂😂😓🌱

بازم رحمت به شما 

برو باشگاه و به خودت برس

باشگاه نمیرم پیاده روی میکنم ولی

برو باشگاه و به خودت برس

حقوقم کمه ۱۳تومنه

من فرهنگیان نبودم ماده ۲۸ هستم امیدوارم اونقدر خوشبخت بشی کلا درسو یادت بره😁

چه دعای قشنگی مرسی عزیزم🌹

ولی اول درس😂

لب بر لبُ سَر بَر سرُآغوشِ تُ اِی یار /  رویایِ مَنِه عاشِقِ دیوآنهِ هَمین اَست.