2777
2789
ترک هستی

بله

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترکم ولی قشقایی نیستم نفهمیدم چیه😕

این کاربر مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه بعد درخواست دوستی میده تا شک نکنید بخاطر تاپیک هاش از سوال های الکی شروع میکنه میرسه به مسایل جنسی

لایک نکنید .توروخدا 
هر شهری یه رسمی و مبلغی داره مثلا فعله تو شهر ما عرف ۴۰۰ میلیونه

این کاربر مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه بعد درخواست دوستی میده تا شک نکنید بخاطر تاپیک هاش از سوال های الکی شروع میکنه میرسه به مسایل جنسی

لایک نکنید .توروخدا 
بله

لایک نکنید .توروخدا 

به همه ی لهجه های ترکی موجوده فقط قشقایی نیست

باشلق یک نوع کلاه تورکی که تورک ها در زمان قدیم به سر میگذاشتن. . . به تورکی آذربایجانی میشود: باشلق که معمولا باشلخ تلفظ میشه و به تورکی استانبولی باشلک تلفظ میشه نمونه ی همین کلا در سر تصویری از مولانا هست موقع رقص سماع هم میزارن بعضی وقتا

یکی ام بعضی شهرها به شیربها یا نمیدونم چی میگن که یه پولی هست تو جریان جشن و اینا ....

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.