2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

172 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز از صبح بیدار شدم سرم درد میکرد. شب قبلش هم غروب جای باید می‌رفتیم شب ساعت یک و نیم رسیدیم وسیله هامون توی خونه آشپزخونه بودن.

همیشه شب خونه مرتب میکنم به جز دیشب که خسته بودم.صبح هم با سردرد بیدار شدم.

چون ساعت کاری تا 11 شده میبینم شوهرم یازده زنگ زده دارم میرم خواهرم بیارم بیاد خونمون. منم گفتم باید قبلش میگفتی ( می‌گفت گفتم ولی نگفته بود) خواهرش هم از اوناست میاد دست می‌بره همه سوراخ سنبه ها.

حالا شوهرم فقط خودش تنها اومد خواهرش نیومد منم یه دعوایی کردم باهاش الانم توی اتاقم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی. چون خانوم حوصله اش سر می‌ره خونه خودشون همش سر بار بقیه است

واااا

مگه بچس که شما باید سرگرمش کنین؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شانس داره عزیزم

روی خوش دیده از شما که وقت و بی وقت هوس میکنه بیاد اونجا

چند وقت بی محلی کنی حساب کار دستش میاد

به شوهرت هم یاد بده قبل از اینکه کسی رو دعوت کنه باشما  هماهنگ کنه...

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...