2777
2789
عنوان

خانما راهنماییم کنید خواهشا

68 بازدید | 12 پست

سلام من بهورزی قبول شدم فاصله محل تشکیل کلاسم تا خونم رفت و برگشت ۴ ساعته کلا ۱۷ ماه باید برم بعدش میام تو محل زندگیم مشغول ب کارمیشم شوهرم از اول ناراضی بود با رفتنم یعنی کلا با من مشکل داره بنظرتون مصرفه روزی ۴۰۰ بدم برم و بیام ؟اونجا بهم خوابگاه میدن اما ی پسر ۵ ساله دارم اصلا نمیدونم چکار کنم الان اگ نرم تا عمر دارم حسرت میخورم واینک مشکلاتم تو زندگی خیلی زیاده شوهرم اصلا همراه و پشتم نیست تو هر موقعیتی منو خرد کرده شما جای من بودید چکار میکردین ؟؟

ن برو سختی میکشی ولی زن باید خودش کار داشته باشه دو روز دیگه بیکار باشی شوهرت ی چی میپرونه

همین الانم روز خوشی ندارم از دستش همیشه کوچیکم کرده تنها نگرانیم بچه اصلا نمیدونم چکارش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص وایسا بگو برای اینذه بچمون و زندگی مون اصلا نگی ن باید برم برا خودم کسی بشم ک نمیزاره

ممنونم ک راهنماییم کردی انگار وقتی کسی بهم میگ محکم وایسا امیدم بیشتر میشه 

ممنونم ک راهنماییم کردی انگار وقتی کسی بهم میگ محکم وایسا امیدم بیشتر میشه

عزیزم یاذت باشه زندگی مثل دریاست گاهی مواج گاهی ارام تو باید دستت ب جایی توی دوران مواج بند باشه تا خواه کش همسر نباشی مرد هررررچقد خوب ولی چون پول دستشه نمیشه بهش اعتماد کرد حتما باید مستقل باشی و فردا روز بچت بهت افتخار کنه قطعا ی مادر بیکار نمیخواد

عزیزم یاذت باشه زندگی مثل دریاست گاهی مواج گاهی ارام تو باید دستت ب جایی توی دوران مواج بند باشه تا ...

خیلی حرفات درسته دعام کن بتونم طاقت بیارم کلا ی سال و خورده‌ایه واینک من تو این زندگی هرچی ک بگی از شوهرم دیدم تنها نگرانیم بچمه کاش شوهرم یکم همراهم بود

با زبون نرمش کن بگو عزیزم فقط بخاطر زندگی مونه جبهه نگیری اصلا

هر کاری میکنم میگ نه نمیخاد بری میدونم از الان ب بعدم زندگیم جهنم میشه همش میخاد اخم و تخم کنه موندم توش 

یا نامه بزن انتقالی بگیر

یا با خوابگاه خانوادگی بگو بدن

برای اخلاق همسرم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان