2777
2789

سلام ما کلا دو طبقه هستیم خونه ما طبقه اول همسایه بالا تازه دو هفته اومده مستاجر هستن کلا یک شب آب خونه محلمون قطع شد ما گیلان هستیم  

پارکینگ پمپ داریم  چهار ساله خرابه پر هزینه و پر سر صدا دیگه درستش نکردیم کسی هم نخواست الان مستاجر سریع بدون اجازه رفته دستش زده برده درست کرده گذاشته سرجاش فقط برقش وصل نیست ما هم اصلا چیزی نگفتیم چون بدون هماهنگی و بی اجازه بود اگه اومد و پول خواست ما بنظرتون پرداخت کنیم یا بگیم چرا شما بی اجازه به پمپ دست زدی و برای ما هزینه آوردی در صورتی که خدایی ما الان اصلا پول نداریم آب هم دو نفر هستیم کافی برای طبقه ما مشکلی نیست دیگه بی آبی سراسری  باید صرفه جویی کنیم شما نظر بدین چون نمی‌خوام با همسایه دعوا و جنگ و چیزی بشه خوشمون نمیاد ما همه چی همیشه با حرف درست میکنیم و ما صاحب ملک اول هستیم هیچ وقت اجازه ندادیم به پمپ مشترک دست بزنیم این خانواده اومدن چطوری دست زدن حالا دست زدن خرجشم بالا باشه ما چجوری پرداخت کنیم یک هفته واقعا موندیم از یه طرف احترام بزاریم از یه طرف پول و هزینه شما یه نظر بدین ممنون میشم شما تجربه دارین خوبه راهنمایی کنید مچکر

اینکه بی اجازه برداشته کارش اشتباهه ولی گارد بگیری پول ندی خیلی کاره احمقانه و بیشعورانه ایی چون طبقه شما آب داره بقیه طبقه ها به درک؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تعمیر پمپ اب ب عهده صاحب خونه اس منم طبقه دوم هستم و واقعا مشکل داریم صاحب خونه امون همیشه برده درست کرده هزینه هم کامل پرداخت کرده کلی هم معذرت خواهی کرده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما طبقه اولی،  اب برات میاد،  معلومه بگی ما مشکلی نداریم. 

اون بنده خدا حتما معطل مونده که برده تعمیر کرده. 

اب کمه،  صرفه جویی باید بشه،  درسته. ولی دلیل نمیشه فشار اب به طبقه بالا نرسه از زندگیش بمونه و بگه بذار صرفه جویی کنم!! 

بعدشم شما گیلانی، دورتون پره آبه نگرانی برای کم آبی ندارین. 😁😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وسیله ای که مشترک هست به هر حال باید درست بشه 

اونا تازه اومدن باید سالم تحویل میگیرفتن 

ولی بابت این که بدون اطلاع برده درست کرده 

اشتباه کرده باید به همه اطلاع میداده 

حالا که بدون اطلاع درست کرده توقع این و نداره که همین الان پول بهش بدید 

ولی باید هزینه اش داده بشه

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اینکه بی اجازه برداشته کارش اشتباهه ولی گارد بگیری پول ندی خیلی کاره احمقانه و بیشعورانه ایی چون طبق ...

نه ما نمی‌گیرم به درک حق همه  ولی باید به سوال میکرد اجازه می‌گرفت هر کی بیاد به وسایل ساختمون دست بزنه شما هیچی نگی هم نمیشه همینو موندیم 

چون طبقه ی اولی آب دارین دلیلی نمیشه پول ندی. اون بنده ی خدا بالاست نمیتونه به خاطر خودخواهی شما بدون اب بمونه  خب الان فشار آب همه جا کم شده دارن میگن همه پمپ تهیه کنن مخزن بزارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اینکه بی اجازه برداشته کارش اشتباهه ولی گارد بگیری پول ندی خیلی کاره احمقانه و بیشعورانه ایی چون طبق ...

اتفاقا بیچاره کلی هم زحمت کشیده برده تعمیر کرده

تعمیرش هم حتی با صاحب خونه اس

واسه ما ک اینجوربود

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

تعمیر پمپ اب ب عهده صاحب خونه اس منم طبقه دوم هستم و واقعا مشکل داریم صاحب خونه امون همیشه برده درست ...

آفرین دقیقا درسته صاحب خونه باید پیگیری کنه نه خوده مستاجر بره منم همینو میگم الان بنظرت چیکار کنیم چی بگیم