2777
2789

منم مثه تو از همه جا و همه چیز و همه کس پرتم

فزوعی کیه چه

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بیکار عقده ای

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نمیدونم هر جا میرم دعواس😂میگن گویا ده تا اکانت فیک داره با همشون ملت رو سرکار میزاره

😂🤣🤣🤣

میخوام BTS فن باشم💜😏میخوام این لباسو بپوشم🤗میخوام اون کارو کنم🙄به تویی هم که سرت تو زندگی مردمه ربطی نداره! پس بکش بیرون کلتو😒فضول نباشیم! ⚡.                          لینک ناشناسم👑: https://daigo.ir/secret/21666834695                                                                                                                             👻عضو رسمی شبح های سایت👻

همونی که هر روز می‌گفت کباب داریم ؟

اره😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

نمیشمناسم...

ولی هرکسی اینجا آزاده که هرچی میخواد بگه

مام نی نی یار نیستیم یقه کاربرارو بگیریم

ما فقط کاربر ساده ایم. رئیسم نیستیم

پس از کسی اگه خوشمون نیومد دیگه کاربریشو نگاه نکنیم

پٓـروٌفُـآیـلَمً کُـپــی نَـشُـهّ 🌝 

همونی که هر روز می‌گفت کباب داریم ؟

آره با کاربری دیگش همیشه تاپیک میزد کباب داریم شوهرم برام کباب پخته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آره با کاربری دیگش همیشه تاپیک میزد کباب داریم شوهرم برام کباب پخته

من اصلا اسم کاربر ها رو نمی‌بینم 

این چون هر روز تاپیکاش همین بود حک شده تو ذهنم🤣🤣🤣

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
من اصلا اسم کاربر ها رو نمی‌بینم این چون هر روز تاپیکاش همین بود حک شده تو ذهنم🤣🤣🤣

با یه کاربریشم همش میرفت ویلای شمالشون که گرون خریدن و دوتا هم بچه داشت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️