2777
2789
عنوان

طرز برخورد با پسر خودشیفته

88 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا من هر چی ادم خووشیفتس جذب میکنم

چ دختر

چ پسر

بنظرتون بهترین طرز برخورد باهاشون چیه؟

ارتباط با پسرای خودشیفته رو چجوری باید هندل کرد؟؟؟

😘Thanks GOD 

خیلی خیلی سخته برخورد با اینا

مثلا نمیگه دوستی ما موثر نیس بیا کات کنیم

یه کاراهایی باهات می کنه که خودت پیشنهاد کات بدی و فرار کنی.. 

تو هم اگه جذب می کنه شاید درونت رگه هایی از خودشیفتگی داشته باشی

بگرد ببین درگذشته جایی داشتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودشون نباید خودشیفته تر بشی؟

نه ..بیشتر تخریبت میکنه 

با ادم سالم برو‌تو رابطه مگه اعصاب فولادی داری شما

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

تولدتون مبارک باشه

احتمال اینکه تشخیص خودشیفته رو اشتباه داده باشی نیست؟ یعنی صد در صد داری درست تشخیص میدی که خودشیفته ست؟

هر کسی در حد اندازه خودش خودشیفتگی رو داره. ولی اینکه آسیب زننده باشه یا نه رو باید بررسی کرد. یعنی اگر کسی خودشیفتگی نداشته باشه احتمالا افسردگی داره. وقتی میگین تمام آدمهایی که به شما نزدیک میشن خودشیفتگی دارن دو حالت داره: یا اینکه شما دارین اشتباه تشخیص میدین، یا اینکه بقیه آدمها توی همون نگاه اول کلا میرن کنار که بازم باید در خودتون جستجو کنین که چرا و فقط خوشیفته ها اصرار بیشتری میکنند.

موفق باشین.