2777
2789

سلام

بعضيا ميگن ميشه مثل يه دئودرانت خونگى و طبيعي واسه بوى عرق استفاده كرد، كسي تا حالا امتحان كرده؟

واسه سرطان ، كيست، كليه و ... خيلي تعريفا شنيدم كه فقط ٢ هفته ازش استفاده كنى نتيجه ميده (بيشتر از دو هفته ضرر داره) شما تا حالا توى چه زمينه اي از جوش شيرين استفاده كردين؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

شلوار جین انداختم ماشین 

ی لباسم رنگ سبز پس داد شلوار کلا سبز شد 

باجوش شیرین رنگ سبزشو پاکیدم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شستن یخچال

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
شلوار جین انداختم ماشین ی لباسم رنگ سبز پس داد شلوار کلا سبز شد باجوش شیرین رنگ سبزشو پاکیدم

ما هم توى شست و شوي لباس يا ظرف جوش شيرين قاطي ريكا يا پودر ميكنيم كه تميزتر شه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

پخت زودتر حبوبات😬😄

جدي؟! 

يعني ميزاري با جوش شيرين خيس بخوره؟ يا توى اب در حال جوش ، جوش شيرين ميريزي؟ بعد از پخت حبوبات ابشو كاملا تخليه ميكني؟ 

من تو باقالی میریزم سریع میپزه داخل قابلمه لوبیا قرمز هم همینطور

چه جالب نميدونستم باعث ميشه زودتر بپزن

جدي؟! يعني ميزاري با جوش شيرين خيس بخوره؟ يا توى اب در حال جوش ، جوش شيرين ميريزي؟ بعد از پخت حبوبات ...

وقتی آبش جوش اومد یه قاشق چای خوری جوش شیرین میزنم

اره بعد آبشو کانل تخلیه میکنم و جبوبات رو میشورم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

شیرالات را باهاش پاک میکنم، ی کمی توی یخچال با ذغال گذاشتم بوی بد یخچال را گرفته، باهاش مسواک زدم، ی ...

رنگ شير الات نميبره؟

من يه بار جرم گير زدم رنگ شيرالات همه خراب شد، سينك ظرف شويي كه ديگه نميشد نگاش كني انقدر كه التضاح شده بود. از اون ب بعد فقط ريكا خالي زدم.

ما هم توى شست و شوي لباس يا ظرف جوش شيرين قاطي ريكا يا پودر ميكنيم كه تميزتر شه

من نمیدونستم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️