2777
2789
عنوان

کابینتاتون چ رنگیه🤔😉😀

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 83 پست
نمیدونم جایی ندیدم تو دیدی؟

آره دیدم البته اونی ک اینکارو کرده بود کابینتاش خییلی قدیمی بود و براش فرقی نمیکرد دوباره برچسب زد

تو اگه بخوای بزنی بعد بکنیش جای چسب روش میمونه و کلا به فنا میره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سفید و رنگ چوب خیلی دوست دارم و شیکه 

کابینت هامون سفیده یکم مشکی داره 

خونه قبلیمون کرم و نسکافه ایی بود و خیلی شیک بود هرکی میومد خونمون میپسندید و عکس میگرفت هنوز با گذشت ده سال قشنگه 

من کابینت هام قهوه ای بود، اولش خواستم رنگ کنم گفتن نمیشه این مدلو رنگ‌ کرد، چون قصد تعویض خونه داریم برچسب های گلاس سفید زدم، حدود شش سال ازش گذشته و هنوزم تمیز و مرتبه، قابل شستشو با دستمال نمدار هم هست ، وسایل بزرگ منم سفیده، شما اگه طوسی هم بزنی قشنگ میشه  

من کابینت هام قهوه ای بود، اولش خواستم رنگ کنم گفتن نمیشه این مدلو رنگ‌ کرد، چون قصد تعویض خونه داری ...

شما وسایلات سفیده خیلی قشنگ میشه 

اما من میخام وسایلو سیلور و در نتیجش فک کنم کابینتام همون رنگ کنم بهتره 

چرا جی میشن؟میدونی اخه لوازم بزرگها مثل یخچال سفیده من سیلور دوست دارم میخام اونارو برجسب کنم بنظرت ...

اره خوب میشه 

آخه وقتی برچسب ها رو بکنی کلا جنس کابینت هات بد میشه

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بله دیوارها سفید وبدون کاغذ دیواری آشپزخونه هم حدود 8،9 متر کلا

سفید خوشگله اما من ۲تا بچه دارم فک کنم مشکی هم کنم باز روشن ب حساب میاد 😂شوخی کردم اما مشکی مات دیدم خیلی شیکه