2777
2789
عنوان

کم آبی با اسهال شدید

273 بازدید | 38 پست

بچه ها کسی میدونه چجوری جلوی کم ابی که از طریق اسهال ایجاد شده رو بگیریم؟

من یک روزه که از سرم زدن بهم میگذره، ادرار میرم ولی حجمش خیلی کم شده و تعداد دفعات کاهش پیدا کرده اصلا شبیه قبل نیست. کسی میدونه دقیق چیا بخورم که بدنم برگرده حالت قبل؟ تهوع خفیف هم دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر عادیه مگر چقدر آب از دست دادی. بهترین محلول همون او آر آس هست یا محلول one lyte . 

اما اگر حجم ادرار  زیادی کمه یا زیر چشما و صورت ورمه باید بری آزمایش خون بدی . بعضی میکروبا اسهال به کلیه میزنن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
غیر عادیه مگر چقدر آب از دست دادی. بهترین محلول همون او آر آس هست یا محلول one lyte . اما اگر حجم اد ...

نه ورم ندارم هیچ علائم ظاهری ندارم فقط حجم ادرار مثل قبل نیست اصلا.