2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلیم

114 بازدید | 21 پست

تصمیم گرفتم تمومش کنم دوستان 

من آرامش میخوام 

نه کسی که با کاراش تن و بدنمو از ترس و فشار عصبی 

بلرزونه

امیدوارم هیچکی عین من این لحظاتو زندگی نکنه 

💚 آرامش قسمت لحظه هاتون 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه تغییر جدیدت 🙂سختی هاکه بگذرونیبرمی گردی عقب بخودت میگی ایولللل.

مرسی خوش قلب 💚

اره همین الانشم خوشحالم از تصمیمم 

با موندنم فقط خودمو فرسوده میکنم به جرم دوست داشتن 🙃

مرسی خوش قلب 💚اره همین الانشم خوشحالم از تصمیمم با موندنم فقط خودمو فرسوده میکنم به جرم دوست داشتن ...

اخه تو با بقیه فرق داری

تو قوی بودن رو انتخاب کردی

سلامتی رو انتخاب کردی

پس حال خوب هم نوش روحت باشه 

حالت بهتر شد ؟ چند وقت گذشته از کات ؟

۱ سال و ۱ ماه حدودا میگذره.  آره بابا بهتر شدم انقد اتفاق ها برام افتاد تواین یک سال که اونو یادم رفته بااینکه هم شهری ایم اصلا تو این یک سال خیلی کم بهش فکر میکنم ی چند با پیام داد بلاک کردم خطشو چون اشتباهه خانوادم مخالف بودن نمیخاستنش مجبور شدم منم

‌ ‌
خدا رو شکر آدم معتاد درست بشو نیست کلا :)

وای یکیه منم معتاد بود سیگار می‌کشید گل می‌کشید ناس هم مینداخت من کزخل آخراش اینارو فهمیدم!!!!!بخدا اگ از اول میدونستم وای نمیستادم که باهاش ،تازه دوستش میگفت تفریحی تریاکم میزنه واقعا خاک توسرم بشه بااین بودم من😐😐😐😐

‌ ‌