2777
2789
عنوان

در سن 42 سالگی دوباره درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 106 پست
واقعا خود ازدواج انقدر چالش و مسئولیت داشت که شخصا از بچه دار شدن می ترسم و بی خیالش شدم. الانم حس ب ...

حالا برای من ازدواج چالش نداشت نمیدونم شاید چون از شانس همسرم ادم سازگاری هست و خوشبختانه اصلا مشکل جدی نداشتیم عین رفیقمه 

ولی من با شرایط خودم  با بچه دار نشدن راضی ترم. هیچ وقت برام راحت نبود همیشه ازش وحشت داشتم و نخواستم اصلا اقدام کنم . 

شما دنبال علایقت برو همانطوری که همسرت میره ...بچه هم نداری شرایط برات راحت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین کارمندی همینه خلاقیت ادمو میگیره ...من دوستام که کارمندن با مدرک دکترا هم حتی راضی نیستن حتی. م ...

نه اتفاقا چون می دونستم با دکترا هم راضی نمیشم دیگه نرفتم دنبالش وگرنه امکانش رو داشتم. وقتی هفت سال پشت سر هم درس خوندم تا ارشد ولی ازش لذت نبردم برا چی ادامه اش بدم؟ من یه کم طرز فکرم فرق داره اینکه بقیه بهم بگن دکتر فلانی یا اینکه کارمند رسمی جایی باشم و به قول بقیه شغل ثابت و فلان برام ارزش خاصی نداشت و نداره من دوست داشتم از کاری که انجام میدم از درسی که میخونم لذت هم ببرم اون وقت دیگه شاید درآمدش هم برام مهم نبود در حالی که الان یکسره از درآمدم می نالم و با همه این چیزا بازم از تغییر می ترسم میگم که کلا کارمندی خواه ناخواه آدم رو ترسو می کنه و قانع. نمی دونم زمان ما زیاد علاقه ما مهم نبود بیشتر پدر و مادر برامون تصمیم می گرفتن الان خوشحالم که بچه ها راحت تر میتونن انتخاب کنن و والدین دیگه مثل زمان ما هنر خوندن یا یادگیری مهارت  رو یه انتخاب غلط نمی دونن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بنظرم وقتی وارد این سن من میشی میفهمی که دیگه باید برای خودت زندگی کنی

من دقیقا از 35 به بعد دیگه فهمیدم انر؟ژی و وقتمو باید برای خودم بگذارم 

هم من هم همسرم. دیگه از 40 به بعد که دیگه کم کم میفتی رو دور کار کردن روی خودت تا راضی کردن اطرافیان و جامعه و....

نه اتفاقا چون می دونستم با دکترا هم راضی نمیشم دیگه نرفتم دنبالش وگرنه امکانش رو داشتم. وقتی هفت سال ...

خب حق داری کارمندی اصلا خلاقیت ادمو میگیره. من خودم هیچ ازمون استخدامی رو شرکت نکردم چون دوست نداشتم البته همسرمم بی تاثیر نبود...گاهی میگفتم ا یکاش شرکت میکردم ول ی دوستمو میبینم چقدر میناله بیشتر خوشحال میشم که این تصمیم رو نگرفتم....یا میگه بعد کار همش روتین تکراری دارم و حقوقم کمه و با دکترا حیف این زمان گذاشتن و ....

نه دیگه همینه

چه جالب نمی دونستم 😄 حالا من که در سطح شما سواد ندارم مدرکم لیسانس هست اما نظرم اینه که یه گریز بزنید به زمان درس خواندن و دانشگاهتون. اگه اون زمان با علاقه و اشتیاق درس می‌خواندید دوباره درس خوندن خیلی هم خوبه ولی اگه از سر رفع تکلیف یا به اجبار می خوندید به نظرم تامل کنید تو شروع این کار. غیر درس خوندن هم میشه خیلی کارهای دیگه کرد چون وقت آزاد دارید. می تونید تو کارهای عام المنفعه شرکت کنید. تو خیریه ها فعالیت داشته باشید اگه هنر دوست دارید مهارت یاد بگیرید و آموزش بدید و اگر واقعا درس خوندن بهتون آرامش میده نه اضطراب خیلی هم عالی هست حتما دوباره شروع کنید🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دقیقا خود ازدواج و تحمل خانواده همسر خودش یه چالش بزرگ بود خصوصا برای ماها که تا قبل ازدواج سرمون فق ...

منم با خانواده همسرم و خود همسرم سر طرز فکرشون مشکل داشتم به قول شما ما فقط درس خوندیم و سرمون تو کتاب بود دیگه فکر می کردیم همه چی مثل قواعد و اصول داخل کتاب هاست و دو دو تا میشه چهار تا ولی زندگی واقعی خیلی فرق داشت و ما مهارت مواجه شدن باهاش رو نداشتیم. این شد که دو برابر اذیت شدیم تا بتونیم یه چارچوب برا خودمون بسازیم طول کشید. من یه زن مستقل و تحصیلکرده با یه خانواده سنتی که هنوز معتقدن عروس فقط باید چشم بگه به همه چی و سکوت کنه وگرنه بی احترامی شده بهشون دیگه خودت ببین چه چالشی داشتم برا همینم قید بچه رو زدم با اینکه سالهاست ازدواج کردم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چه جالب نمی دونستم 😄 حالا من که در سطح شما سواد ندارم مدرکم لیسانس هست اما نظرم اینه که یه گریز بزن ...

ای جانم مرسی که وقت گذاشتین اتفاقا حرفهاتون سنجیده  و منطقی بود عزیزم

خب حق داری کارمندی اصلا خلاقیت ادمو میگیره. من خودم هیچ ازمون استخدامی رو شرکت نکردم چون دوست نداشتم ...

کار خوبی کردی و بهت تبریک میگم بابت انتخابت و همسر همراه و بادرک و شعورت. امیدوارم بعد از اینم بتونی تصمیم خوب و درستی بگیری برای ادامه مسیر زندگیت

ای جانم مرسی که وقت گذاشتین اتفاقا حرفهاتون سنجیده و منطقی بود عزیزم

😘موفق باشید دوستم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سر دفتری مدت زیادی آزمون برگزار نشد و الان دوباره دارن برگزار می‌کنم چه تضمینی هست درست تمام بشه و دوباره آزمون بزارن

ب نظرم ی مغازه حتی پوشاک هم بزنی بیشتر سود داره برات و آینده بهتری داری

.

کار خوبی کردی و بهت تبریک میگم بابت انتخابت و همسر همراه و بادرک و شعورت. امیدوارم بعد از اینم بتونی ...

مرسی عزیزم. انشالله شما هم موفق باشین و برین دنیال علایقتون. خودتون رو وقف کسی نکنین حیف روزهای زندگی ادم دیگه برنمیگرده و شما ارزشتون خیلی بیشتر از اینه 

سر دفتری مدت زیادی آزمون برگزار نشد و الان دوباره دارن برگزار می‌کنم چه تضمینی هست درست تمام بشه و د ...

پوشاک و مغازه زدن رو دوست ندارم واقعیتش.

محیط های درسی و اکادمیک رو دوست دارم حتی اگر درامد زیادی کسب نکنم مدرکش رو بتونم بگیرم. تو پستهامم گفتم فکر نکنم من دیگه با لیسانس بتونم از همسرم بیشتر بشم و جلوتر بزنم کارهایی که من قراره بکنم رو اون داره میکنه به نوعی.

منم با خانواده همسرم و خود همسرم سر طرز فکرشون مشکل داشتم به قول شما ما فقط درس خوندیم و سرمون تو کت ...

دقیقا تمام جملاتتون رو درک میکنم.

من هم با همین طرز فکر ازدواج کردم.که محبت،محبت میاره. احترام،احترام میاره...غیبت نکنیم دروغ نگیم دل نشکنیم.به پدر مادر اخم هم نکنیم .. خلاصه مطالبی که توی کتاب ها میخوندیم.وقتی ازدواج کردم دیدم آدم ها و دنیا خیلی با مطالب کتاب ها فرق دارن.خیلی باید پخته باشی که مفهوم نیش و کنایه ها رو بفهمی.به قول شما چندین سال طول کشید تا فقط بفهمم چطور باید رفت و آمد کنم...بار سنگین روحی روانی رو متحمل شدم.مبتلا به حملات پنیک شدید شدم.و همین هادر کنار تنهایی، باعث شد از کار و درسی که اینقدر براش زحمت کشیدم فاصله بگیرم.

ولی خب الان با واقعیت ها کنار اومدم.امیدوارم از این به بعد مسیر برای من ، شما و امثال ما هموار و به دلخواه باشه.

پوشاک و مغازه زدن رو دوست ندارم واقعیتش. محیط های درسی و اکادمیک رو دوست دارم حتی اگر درامد زیادی کس ...

میتونی شروع ب خوندن حقوق کنی و بعنوان دستیار کنار همسرت باشی تا درست تموم بشه فقط آزمون های حقوق سختهذاز همون اول بخون ک سریع قبول بشی چون واقعا معلوم نیست اگه دوباره قطع شدن چقدر بعد برگزار بشن

.