2777
2789

دیشب خواب دیدم دارم به خالم کمک میکنم کیک بپزه میگفت تولد دخترمه اینم بگم دخترخالم متولد بهمنه 

کیک اولی  که اماده شد من نصفش رو خوردم

نگم براتون از نرمی و خوشمزگی و شیرینی کیک.... چقدر خوش طعم بود الان که دارم تعریف میکنم دهنم اب افتاده 

هنوز دلم میخواست بخورم خیلی خوشمزه بود شوهرم صدام کرد که بریم خونمون یه ذره دیگه هم از کیک اولی خوردم کیک دوم رو هم خواستم برای شوهرم بردارم اونم بخوره که یادم نمیاد چیشد ولی برنداشتم 

شماها اینجور خوابا دیدید؟ که طعم غذا یا بوی غذا یا حتی خیسی آب رو حس کرده باشید؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیشب خواب کیک دیدم

چه جالب 😃

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
نه باباخواب های من همش کشت و کشتار و دزدی و بدون فازه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 کمتر فیلم خشن و اکشن ببین 😁😁😁

اره منم دیشب خواب میدبدم حلوا و اش ماش میخورم مامان بزرگم بهم میده

دنبال تعبیرشم رفتی ؟

مامان بزرگت زندس یا دور از جون فوت شدن؟

همیشه دوست دارم یک خواب جالب ببینم 😻🤧

شاید دیدی 

یکبار خواب دیدم تو سینما دارم فیلم میبینمجالب بودفیلمش وجود واقعی نداره اما خب 😻🤣

تراوشات ذهنی 

ولی خیلی جالبه ذهنمون میتونه داستانی رو سر هم کنه که هیچوقت وجود نداشته

زندست اره همین الان تو گوگل داشتم تعبیرشو نگاه میکردم

خدا حفظشون کنه به زنگی بهشون بزن منم منتظرم بچه هام بیدار بشن یه زنگی به خالم بزنم

خدا حفظشون کنه به زنگی بهشون بزن منم منتظرم بچه هام بیدار بشن یه زنگی به خالم بزنم

خونشون کنار خونمونه هرروز میبینمش😂من شدید مریضم و مجردم هستم خداکنه شفابگیزمو بایه فردمناسبم ازدواج کنم 

خونشون کنار خونمونه هرروز میبینمش😂من شدید مریضم و مجردم هستم خداکنه شفابگیزمو بایه فردمناسبم ازدواج ...

به دلم افتاد تعبیر خوابت همینیه که میخوای موفق باشی عزیزم