2777
2789

یعنی وجود یه آدم به کل تاریکه؟

بی‌دلیل و فقط بخاطر ذات خرابش به بقیه ظلم می‌کنه؟

یا همه‌اش بستگی به شرایط و تربیت و باورهاش داره؟

بیشتر آدمای زندگی من خاکستری‌ هستن، نه سیاه یا سفید مطلق. چون می‌دونم کسی که برای من بده، برای یه نفر دیگه تمام دنیا و امیدشه و توسطش دوست داشته میشه...

شاید یه نفر با من بد حرف بزنه، اما ممکنه در عین حال یه مادر فوق‌العاده برای بچه‌اش باشه.

👈🏻به همین دلیل برام سخته که کسی رو «بدذات» بدونم.

اما اونایی که آدما رو بدجورررر اذیت کردن چی؟ کسایی که دستشون معمولا به خیر نمیره چی؟ چه توضیحی براشون وجود داره؟

ذات چرکی دارن؟ بی‌تربیتن؟ تسخیر شدن؟🧐

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم تقریبا همه آدما یه بُعد خوب و یه بُعد بد دارن..

اما این که با کی خوب باشی و با کی بد این مهمه..آدماییرو میشناسم که به حیوونا محبت میکنن.از دست فقیر میگیرن ولی ذره ای محبت به همسر خودشون نمیکنن و به زنی که تمام زندگیشو پاش ریخته جوری برخورد میکنن که انگار دشمن خونیشونه..پس این بعد بدشون حتی اون قسمت خوبشونو از بین میبره یا بی اثر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورهمی ازمردانگی میزنه توکوچه خلوت ادم میفروشه حکایت ادم بدذات

متن آهنگه؟ اسمش چیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم تقریبا همه آدما یه بُعد خوب و یه بُعد بد دارن..اما این که با کی خوب باشی و با کی بد این مهمه.. ...

پس یعنی بعد بد همیشه از بعد خوب قوی‌تره...

عزیزم تقریبا همه آدما یه بُعد خوب و یه بُعد بد دارن..اما این که با کی خوب باشی و با کی بد این مهمه.. ...

محل کار قبلیم ی اقایی بود بشدت موذی دوست دختراشو میتیغید یا از همکارای خانم که زندگی سختری داشتن و ضعیفتر بودن میتیغید 

حتی اون همکارای خانم میخواستن خوراکی که خودشون خریدنو بخورن تلاش میکرد از چنگشون در بیاره اگه اینکارو نمیکردن پشتشون میزد یا ابروشونو میبرد براشون دردسر درست میکرد

ببین عزیزم مثلا گرگ بچه خودشو نمیدره ولی برا گرسنگی بقیه رو به اندازه میدره و این خلقتش و سیکل عادی طبیعتا ولی ماهیت ادمها فرق میکنه و مطلقا هر انسانی یه کاراییو در حق خودش میپسنده یا نمیپسنده و اگه کاری که در حق خودش نمیپسنده رو در حق دیگری انجام داد یعنی بد ذاته پلیده از انسانیت و حیوانیت خارج میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

محل کار قبلیم ی اقایی بود بشدت موذی دوست دختراشو میتیغید یا از همکارای خانم که زندگی سختری داشتن و ض ...

دقیقاااا یه همچین جونوری منظورمه

چنین آدمی به مرور عوضی شده یا مثلا از اولش ذات خرابی داشته؟

چون دیدی میگن طرف از بچگی شر بوده؟ همه رو اذیت می‌کرده با وجود اینکه خانواده‌اش خوب بودن و این حرفا

ذات خراب این‌جوریه؟ 

ببین عزیزم مثلا گرگ بچه خودشو نمیدره ولی برا گرسنگی بقیه رو به اندازه میدره و این خلقتش و سیکل عادی ...

خیلی قشنگ گفتید و مثال خوبی زدید🥲

پس همون لحظه که اجازه ظلم رو به خودش رو میده، ذاتش شروع میکنه به کثیف شدن... 

دقیقاااا یه همچین جونوری منظورمهچنین آدمی به مرور عوضی شده یا مثلا از اولش ذات خرابی داشته؟چون دیدی ...

ذات همکارم خراب بود حالا با مادرش یا خانوادش خوب باشه اون برای منفعته که بااونا خوبه نه از خوبی ذات خودش 

تو جامعه ما بدی ارزشه

مخصوصا از جانب اقایون 

ایرانیا اکثرا بی رحمن فقط وقتی منفعتی وسط باشه ادای خوب بودن در میارن 

پس یعنی بعد بد همیشه از بعد خوب قوی‌تره...

نه اینجور نیست گفتم که مهمه به کی بدی کنی.یا به کی خوبی کنی..در حد تعادل تقریبا همه ما سعی میکنیم بهم احترام بزاریم حتی فارغ از این که دعواهایی هم با هم داریم.اما یه عده واقعا پلیدن..مثلا یزید ملعون یه میمون داشت که با دست خودش بهش غذا میداد بهش محبت میکرد اما در مقابل ببین به کی بی احترامی کرد و اون جنایتو به وجود آورد