2777
2789

وا؟

زمستون سرد که زود شب میشه و هوا دلگیره خوبه؟

سرما خوردگی خوبه؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله بلههههه صدرصد از سرما بمیرمم نمیگم کاش تابستون باشع

زمستون حال بهم زنه،همش دلگیره،همه زود زود مریض میشن،5 غروب شب میشه

کولر خب روشن کن باد بخوری الان

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

وا؟زمستون سرد که زود شب میشه و هوا دلگیره خوبه؟سرما خوردگی خوبه؟

من هیچوقت از سرما مریض نمیشم مگه اینکه یکی ویروس داشته باشه بگیرم ازش 

دو هفتس از گرما نمیتونم بخوابم حالم بهم میخوره واقعا از تابستون 

زمستون حال بهم زنه،همش دلگیره،همه زود زود مریض میشن،5 غروب شب میشهکولر خب روشن کن باد بخوری الان

۳ تا کولرم روشن باشه متنفررررررم تا ابد از تابستون 

روز طولانی که نتونی بری بیرون اگرم بری میترکی ع گرما بدرد نمیخوره

من هیچوقت از سرما مریض نمیشم مگه اینکه یکی ویروس داشته باشه بگیرم ازش دو هفتس از گرما نمیتونم بخوابم ...

خب کولر بزن بتونی بخوابی

ماهم اگه ویرویس بگیریم سرما میخوریم دیگه بالاخره هر کی یه طوری سرما میخوره

زمستون دلگیره

وای فقط بوی عرق تابستون تازه رفته بودم حموم بعد که اومدم بیرون خودمو خشک کردم لباس پوشیدم بوی عرق دو ...

عرق به کنار من ن میتونم غذا بخورم نه میتونم کاری کنم باشگاه میرم میام از گرما له میشم شببب نمیتونم بخوابم 

۳ تا کولرم روشن باشه متنفررررررم تا ابد از تابستون روز طولانی که نتونی بری بیرون اگرم بری میترکی ع گ ...

خب باید سر تایمش بری بیرون

ساعت 3 نری بیرون اوج گرماست

بزاری 7 غروب به بعد بری

با 3 تا کولر منجمد میشی اغراق نکن