2777
2789

یک سال با استادم رابطه دوستی داشتم خدایی تو این یک سال برام خوب بود حتی سر کلاسش جلوی بچه ها به من خیلی احترام میذاشت ولی این اخرا تا فهمیده بود خیلی بهش وابستم مثلا بعضی موقع ها سر قرار نمیومد یا پیاممو دیر سین میکرد میدونست بیشتر بهش پیام میدم ولی بازم دیر سین میزد ولی تا میدید که میخوام برم کلا بهم محبت زیاد میکرد تا بمونم بعدش خب من عاشقش نبودم زیاد اینو بهش گفتم که تاالان داشتم برات فیلم بازی میکردم اونم گفت بخدا احساس میکردم یه جا کار میلنگه خلاصه باهاش کات کردم توی یک ماهی که کات بودیم ۱۰بار بهم پیام داد و ۳بارم گفت بیا ببینمت نرفتم خلاصه بعد دلتنگم گفتناش رفتم سر قرار باهاش حرف زدم چون کارمو از دست دادم گفت خودم برات کار پیدا میکنم حتما ولی من بهش گفتم هنوز امادگی رابطه احساسی باهات ندارم بهم گفت باشه عزیرم من وقت میدم که توتصمیم بگیری قربونت برم الهی

اخه چرا اینجوری میکنه؟

(خیلیاتون شاید بگین دنبال رابطست ولی به قران اوضاع مالی و جایگاهش عالیه اگه بخواد خیلیا هستن براش)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مث رمانا با استادت وارد رابطه شدی

چ شیک

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بگو چرا دیر سین میزدی و دیر ج تلفنامو میدی 

ازش همینا رو بپرس 

چرا نمیخوایش اگه ادم خوبیه؟

چرا ازت خواستگاری نکرد اگه دوستت داره؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خب تو جواب بده

نمی‌دونم منم خوابم میاد مغزم کار نمبکنه.... فقط میگم شاید دلش پیشت گیر کرده....

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

زندگی باهم بودن ب عشقه ولی عشق فقط ب رابطه ختم نمیشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تنها روشی که میتونی امتحانش کنی ببینی چقدر برات تلاش میکنه و چقدر حرفاش راسته بگو بیاد خاستگاری !!!!

نه برای اینکه فرداش عقد کنید . برای اینکه بسنجیش ببینی واقعا برات تلاش میکنه پای حرفش هست یا نه 

تازه خاستگاری رسمی بیاد نه اینکه خودش تو خاستگاری یکاری کنه که شماخودتون ردش کنید و بعدا زبونش روت دراز بشه بگه من همه کار ک تونستم کردم برات ولی نشد . این ترفند مردا و پسراش ک کاری میکنن دختر خودش بزاره بره