2777
2789
عنوان

من خوشبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست
نا زندگیمون طوریه که دایما میگن اسفند دود کنید که چشم نخورید ولی بلد نیستم خوش باشم دایما الکی به شو ...

عجیبی واقعا

برو تراپی 

چون انگا حالت از درون میزون نیس

فک نکنم ما بتونیم کمک انچنانی بت بکنیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبی واقعابرو تراپی چون انگا حالت از درون میزون نیسفک نکنم ما بتونیم کمک انچنانی بت بکنیم

همین که حرف زدید خودش کلی حالم عوض کرد 💓

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
همین که حرف زدید خودش کلی حالم عوض کرد 💓

عزیز دلی

ولی کتاب بخون

پادکست گوش بده

قدر زندگیتو بدون بخدا این بیرون خبری نیس

کلی انرژی مثبت بفرس ب زندیگت

شوهرت دست بزن داشت خوب بود؟

رها کن زن لذت ببر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا نداری اخه

نمیدونم یعن شایدم میدونم 

شاید دلیلش این باشه که همسرم عاشقم بود وباکلی سختی بهم رسید ولی الان که رسیدیم بهم باوجود اینکه بهم محبت میکنه ولی اون تب وتاب عشق افتاده من فکر میکردم تا اخر عمر قرار همون طور تب دار دوستم داشته باشه الانم دوستم داره ها ولی اون کارای قبل نمیکنه 

خب طبیعیه که این

خب من انتظارش نداشتم فکر میکردم همه اون کارا رو تا اخر عمز برام انجام میده فکر میکردم تا اخر عمر قراره له له بزنه از عشق

عزیزم زیاد به خودت فشار نیار که حتما احساس خوشبختی کنی.. خب احساس خوشبختی نکنی مگه چی میشه مگه همه باید در همه شرایط احساس خوشبختی کنن... خودت رو رها کن از سختگیری و قائده و قانون..  خودت رو بپذیر حس الانت رو بپذیر و اگه لازمه خودت رو در آغوش بگیر و خودت رو همونجوری که هستی با همه احساساتت دوست داشته باش... اول خودت به خودت عشق بده.. 

در مورد اینکه در مورد همسرت گفتی هم این یه فرایند کاملا طبیعی توی زندگی هست و همون طور که یه فرایند طبیعیه حس تو هم واکنش طبیعی تو نسبت به این فرایند طبیعیه پس سعی نکن زوری حست یا همسرت رو عوض کنی ولی میتونی گاهی کارهایی بکنی و برنامه هایی بچینی که به هیجان رابطه جفتتون کمک کنه