2777
2789

جوری که برا هفته ای یه بار صحبت کردن باید منتظر میموندم 

الان که کات کردم چون دگ خیلی بی احترامی بود وقتی ده روز برا یه سلام دادن باید متتظر شازده میموندم 

فقط ته ذهنم مونده اخه چرا

منی که تورو اول آدم حسابت نکردم انقده چص کلاس میذاشتی؟ دیر سین میزدی دیر جواب میدادی دیر آنلاین میشدی

تازه زنگ میزدم یکی درمیون جواب میداد

کارشم کارمند ساده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنبال عشق و حالن فقط تمام هیچی براشون مهم نیس فقط عشق و حال بدون مسئولیت من خودم افسردگی گرفتم

خب اونا که میدونن این دختره طفلی حساسه چرا نمیرن به اونا که تو خیابون شغلشون اینه پا بدن؟

اونا دگ حس و احساسی ندارن و اینجور داغون نمیشن

خب اونا که میدونن این دختره طفلی حساسه چرا نمیرن به اونا که تو خیابون شغلشون اینه پا بدن؟اونا دگ حس ...

دقیقا . پای حرفاشونم نمیمونن خوب بلدن فیلم یازی کنن خب اگه قصدشون فقط رابطه جنسی ایناس به قول شما برن با اونایی که تکلیفشون مشخصه

دقیقا . پای حرفاشونم نمیمونن خوب بلدن فیلم یازی کنن خب اگه قصدشون فقط رابطه جنسی ایناس به قول شما بر ...

همون دگ . چون اونا پول میخوان شاید دنبال کیس ساده و بدبختن😐

خدا نگذرع ازین جور پسرا

بخدا خیلییییی عجیبه حتی از خودشونم بپرسی فکر کنم گردن نگیرن

جوابشون اینه که ما پسرا بیشتر از شما احساساتیم فقط بروز نمیدیم دیگه خیلی راستگو باشه میگه تو این زمونه با این اوضاع عاشقی نون و آب نمیشه