2777
2789
عنوان

شوهرم هنوزنیومده گوشیشم دسترس نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیش هم بدهاونم ب خانم باردار اینو بگی؟خدایا بی شعورا رو بردار از روی زمین

عیبی نداره عزیزم من تنها جایی ک ذهنم نمیره پیشه یه زنه. نمیدونم من خیلی ترس دارم ازاینکه نیومده ازاینک خونه تنهام هرصدایی میاد میترسم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو در خونه را قفل کن راش نده بیخود کرد دروغ داره میگه یه شب تو جوب بخوابه دیگه برق نمیره که کرکره ...

اصلا میترسم ازجام بلندشم  خونمون همش صدا مباد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا میترسم ازجام بلندشم خونمون همش صدا مباد

خب عزیزم اگه بخوای چیزی نگی باز تکرار می‌کنه من یه بار دیر اومد راش ندادم دیگه آدم شد زود میاد

یه آهنگ آروم بذار اگه شمع داری روشن کن بهت آرامش میده فقط مواظب باش خوابت نبره زندگی را آتیش بزنی

عیبی نداره عزیزم من تنها جایی ک ذهنم نمیره پیشه یه زنه. نمیدونم من خیلی ترس دارم ازاینکه نیومده ازای ...

قربونت برو درو قفل کن حتما

تلویزیونو روشن کن و یکم صداشو زیاد کن

خودتو سرگرم کن

شوهرت اهل رفیق بازی هست؟؟یا اهل پیچوندن؟؟شده دیربیادخونه؟یادورت بزنه؟؟یامثلا کاری کنه شک کنی بهش؟؟اگه اینا هیچکدوم نیست ک هیچی میریم سرگزینه های دیگه 

ماشبنش خراب شده باطریش خاموش شده شعلش چیه

خب عزیزم اگه بخوای چیزی نگی باز تکرار می‌کنه من یه بار دیر اومد راش ندادم دیگه آدم شد زود میاد یه آه ...

ن حالا فردا اگ پیداش شه باهاش کاردارم . فکرنکنم دیگ امشب بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو در خونه را قفل کن راش نده بیخود کرد دروغ داره میگه یه شب تو جوب بخوابه دیگه برق نمیره که کرکره ...

چقد از لحاظ اعصاب و شخصیت سطحتون بالاست...

شما وارد زندگی‌ میشید یا میدون جنگ؟

ن حالا فردا اگ پیداش شه باهاش کاردارم . فکرنکنم دیگ امشب بیاد

یا خدا اسی مارو گرفتی؟؟؟

یعنی امشب نیاد ریلکسی؟

پس سابقه نیومدن داشته که عادی برات

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢