2777
2789

من به نظرم شوهرم کامل ترینه بازم میگم به نظر خودم شاید  من یه آدم قانع هستم میخواید شما عیوب مردا رو بگید من ببینم شوهرم داره یا نه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

شوهر من تا جایی که بتونه برات خرج میکنه و دوسم داره خیلیی ولی روی حجابم حساسه و رفتار بدی ازم ببینه عصبی میشه مانتو کوتاه بپوشم تا دو روز بحثمون میشه یا دروغ لفظی بشنوه ازت تا چند روز باهات بد خلقی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی خسیس ولخرج دهن بین بچه ننه

هیچکدوم خب ولخرج هست ولی من اینو صفت بدش نمیدونم داره خرج هم میکنه مدیریت هم میکنه من ترسی ندارم از ولخرجی ش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه من داییم خیلی ادم خوبیه کارمند خونش دوبلکس ب شدت کمک میده توی خونه اهل نماز همه چی و چشم پاک ولی زنش با من درد دل میکنه میگه مثلا خیلی پر توقع تند تند ناراحت میشه یا گیرای الکی میده همه فامیل حسرتش میخورن ولی واقعا توی زندگی زناشویی هیچ کس کامل نی

عزیزم این خوب مطلق از نطر هرکس بنا ب انتظاریکه از طرف مقابل داره متفاوته ، ماادما ی ذات و روح  الهی داریم تو وجودمون ک پراز زیبایی و نوره ولی وسوسه های شیطان میتونه نصف این نورو تبدیل ب بدی و زشتی کنه گلم 

این بسته ب خود نفس ادمیه ک چقدر بتونه مقاومت کنه 

خوب بودن و نبودن مرداهم دقیقا ب این موضوع مربوطه و ۹۰درصد ب محیط خانواده ای ک داخلش بزرگ شدن،حتی دوستاشون و افرادی ک باهاشون در ارتباط قوی و صمیمین میتونن روشون تاثیر منفی ی مثبت بزارن مثال بزنم برات شوهر من درصد خوبیاش و مهربونیش خیلی زیاده و میتونه ب نفس منفیش غلبه کنه و دقیقا رفتاراش مثل پدرشه با خانوادش ...

یا مردی ک دنبال دوستو رفیق ناباب و نا اهله راحت تر خیانت میکنه و دنبال خوش گذرونیه،پس محیط خانواده خیلی تاثیر دارن تو رفتارای ی مرد

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
ما خودمون خوب مطلق نیستیم چه انتظاری از این در به درا دارید همین که اومدن گرفتنمون خیلی خوبن

و خرجمونو میدن🤣🤣🤣🤣

من پولی که شوهرم خودش بهم میده رو نمیتونم به خودش قرض بدم اونوقت این بیچاره ها صب تا شب کار کنن برا ما و بچه هاشون

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

همیشه به شوهرم میگم تنها بدیت اینه که خیلیی خیییلی خوبی 

آدمو شرمنده می کنی همیشه. 

مهربونه

دست و دلبازه

برام وقت میذاره

بهم توجه داره

به خودم و خانوادم احترام میذاره

همیشه باهام مشورت می کنه

پول میزنه به کارتم 

حتی اگه تو گفت و گوهای های ساده مقصر باشم نازمو میکشه

هدیه میخره

خیلی خیلی قدردانه

تو کار خونه کمک حاله با اینکه شغلش سخته

و....

یبار بهش گفتم چرا این قد خوبی؟

گفت چون اگه بد باشم و رو لبت خنده نباشه، روز مرگ منه 

در کل هبچ اخلاق بدی ازش ندیدم که ناراحت شم عضه بخورم یا دلم بشکنه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
و خرجمونو میدن🤣🤣🤣🤣من پولی که شوهرم خودش بهم میده رو نمیتونم به خودش قرض بدم اونوقت این بیچاره ها ...

والا من یه بار از پول خودش بهش قرض دادم موقعی که میخواست پولو برگردونه ازش سود تا خیر هم گرفتم 

والا من یه بار از پول خودش بهش قرض دادم موقعی که میخواست پولو برگردونه ازش سود تا خیر هم گرفتم

😂😂😂😂😂😂 وااای خدا بگم‌چیکار کنه

اون کلیپه هست که زنه با پولِ خودش سیب زمینی خریده راه به راه زنگ میزنه به شوهرش که پولِ سیب زمینی هارو بریزه،من اونم.خواهرم کلیپشو برام فرستاده میگه خودتو ببین🤣🤣

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.