2777
2789

خط همراه اول امروز هدیه میده

کسایی که خط همراه اول دارن

کد زیرو بزنن 

ستاره 100 ستاره 64 مربع

*100*64#

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

چی هدیه میده؟ مکالمه یا نت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چی هدیه میده؟ مکالمه یا نت

هردو بستگی به شانست داره 

من یه خطم مکالمه 20دقیقه ای داد یکیش یه گیگ

میخوان کمبود برق و ابمونو جبران کنن شاهههههکار کردن😂😂😂

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو بستگی به شانست داره من یه خطم مکالمه 20دقیقه ای داد یکیش یه گیگمیخوان کمبود برق و ابمونو جبران ...

مطمئنه بعدا از شارژت کم نمیشه؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

هردو بستگی به شانست داره من یه خطم مکالمه 20دقیقه ای داد یکیش یه گیگمیخوان کمبود برق و ابمونو جبران ...

برا من نوشت دوشنبه پایان هر ماه از پیشنهاد های هیجان انگیز دوشنبه سوری خود استفاده کنید

یعنی چی😐

برا من نوشت دوشنبه پایان هر ماه از پیشنهاد های هیجان انگیز دوشنبه سوری خود استفاده کنیدیعنی چی😐

برا زن داداشم همین اومد

برا من نوشت دوشنبه پایان هر ماه از پیشنهاد های هیجان انگیز دوشنبه سوری خود استفاده کنیدیعنی چی😐

ای یادم رفت تا 12شب بوده برا دوشنبه بود مهلتش تموم شده