2777
2789

تو طرح مادران ثبت نام کردم.برام پیامک اومده  که تکمیل وجه کنم.ولی میرم تو سایت سایپا کد رهگیری میزنم مینویسه شما برنده نشده اید

تجربه دارین لطفا راهنمایی ام کنین

باید فکر کنم🤔

من آره

ولی پول نداشتیم 😂

حواله ش هم خریدار نداشت

حواله ی سمند رو دو ماه پیش ۱۰۰ الی ۱۳۰ میلیون رو هوا میزدن

سیچیم بو شانسَه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

سایپا ثبت نام کردی؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آرهولی پول نداشتیم 😂حواله ش هم خریدار نداشتحواله ی سمند رو دو ماه پیش ۱۰۰ الی ۱۳۰ میلیون رو هوا ...

پیامک چی نوشته بود.چرا من کد میزنم میگه بزنده نشدی.پس ولسه چی پیام زده پول واریز کنیم

باید فکر کنم🤔
آره

مبارک باشه،،، برو کافینت،،، سایت سایپا هم پیچیده س ادم ازش سر در نمیاره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

این سری برنده ای در کار نیست چون با بازار تفاوت چندانی ندارمتقریبا به نام اکثریت دراومده

یعنی چطور.من اخه کد رهگیری میزنم میگه منتخب نبستید..من میخواستم واریز وجه کنم.الان بزنم یا نه؟😪

پس چرا اس اومده که پنج روز وقت دارید پول بزنید

باید فکر کنم🤔
پیامک چی نوشته بود.چرا من کد میزنم میگه بزنده نشدی.پس ولسه چی پیام زده پول واریز کنیم

این 👇🏻 برای من پیامک اومد :

با سلام ،  با عنايت به اعلام اولويت هاي مجاز برنده در سايت درخواست خريد خودرو (اولويت بندي) به بخش جزييات سفارش و اولويت تعيين شده براي جنابعالي (بخشنامه 4900)، فراخوان واريز وجه اعلام و امکان عقد قرارداد و واريز وجه خودروي ثبت درخواست شده به روش فروش فوق العاده (موعد تحويل90روزه) براي شما فراهم شده است. لطفا جهت انعقاد قرارداد ، واريز وجه و انتخاب نمايندگي تا تاريخ 1404.05.01 به سايت فروش اينترنتي بخش ورود کاربر آيتم " واريز وجه سامانه يکپارچه" مراجعه و از طريق کارتهاي بانکي متعلق به خود نسبت به واريز وجه به حساب ايران خودرو اقدام نماييد. تحويل خودرو منوط به انعقاد قرارداد و واريز وجه شما خواهد بود و چنانچه به هر دليل وجه خودرو واريز نگردد ثبت نام شما کان لم يکن شده و به منزله انصراف خواهد بود.  جهت اطلاع ازضوابط فروش  به سایت مراجعه فرماييد. *ايران خودرو*

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

مبارک باشه،،، برو کافینت،،، سایت سایپا هم پیچیده س ادم ازش سر در نمیاره

من خودم تو خونه ثبت نام کردم.کد رهگیری داد.دیروزم پیام اومده که امکان خرید خودرو برای شما فراهم شده.ولی کد رهگیری میزنم میگه برنده نشده اید

باید فکر کنم🤔
این 👇🏻 برای من پیامک اومد :با سلام ، با عنايت به اعلام اولويت هاي مجاز برنده در سايت درخواست خريد ...

خب من پیش فروش زدم اونم سایپا کلا فرق داره با این

باید فکر کنم🤔