2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209699 بازدید | 518 پست
البتبه اینم بگم که منم مثل شما حس های اینطوری میومد سراغم حتی الآنم میاد سراغم ولی کمتر دلیلش اینه ک ...

الان تو محله ایی هستم که ازدواج و بچه دار شدنو یه افتخار بزرگ میدونن و با افتخار ازش صحبت میکنن این وسط من چی منکه تلاش کردم چی منکه این شغل خوبو دارم چی 

الان تو محله ایی هستم که ازدواج و بچه دار شدنو یه افتخار بزرگ میدونن و با افتخار ازش صحبت میکنن این ...

خب منم همین طور تو چنین خانواده و فامیلی هستم که ااااوووووههه 

منفی زیاد میخورم  و می‌شنوم ولی از موقعی بهتر شدم که اولا باهاشون ارتباطم کم کردم به بهانه درس (شما هم برا خودت یه بهونه جور کن 😉) مثلا یکیش خالم بود وااایییی یک موجودیه😫

دومی این بود که خود آگاهی پیدا کردم فهمیدم انسان خلاقیم 

مسیر شغلی و پولی خودمو پیدا کردم اعتماد به نفس گرفتم 

ببین این حس که درونته به خاطر اینه که هنوز تو دنبال کمال و بهتر شدنی ولی خودت خراب نداری انگار یه چیزی درونت کمه ، موقعیتت که خوبه ولی باید بهترین نسخه خودت باشی جوری که حتی اگر مجرد هم باشی همین محلتون حسرت تو رو بخورن 

حالا ازت سوال میکنم آیا تو بهترین ورژن خودت هستی ؟؟ 

آیا جایگاه شغلی و اجتماعیت جای بهتر شدنم داره ؟؟؟ 

یا نه نشستی منتظر به اتفاقی بیفته هروزت مثل دیروزت باشه ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب منم همین طور تو چنین خانواده و فامیلی هستم که ااااوووووههه منفی زیاد میخورم و می‌شنوم ولی از موق ...

جای بهتر شدنو دارم اما هی کم کاری میکنمو درجا میزنم از همیننن فردا شروع میکنم به درس خوندن و میخوام بهترررین رتبه رو تو کنکور ارشد بیارم میشه همراه هم باشیم؟؟

دلیلت برای طلاق چی بود؟

ان یک همسر میخواست که کاملا بی عیب و نقص باشه و دم دمی مزاج بود شدیدا 

و اهل کار کردن هم نبود 

و اعتیاد به پ و ر ن داشت 

برام حاضر نبود خرج کنه بسیار بسیار پر توقع 

ولی قطعا که من اشتباهات داشتم مثل هر دختر و پسر دیگه ای ولی دلیل طلاقم رد کردن خط قرمز ها بود مخصوصا خانوادش 

خونه خودم من دوتا بچه دارم نمیدونم چکار کنم موندم

وای ازت خواهش میکنم اگر مشکل حاد مثل اعتیاد و... نداره، اصلا با دوتا بچه سمتش نرو 

بچه ها داغون میشن

ازت میخوام حتما نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رو بخون و ازش بخواه زندگیت رو درست کنه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بهرحال قلقش ببین چیه عزیزم باید روش کارکنی بچه هاتو بگو بفرسته کلاس یا مهد حداقل یکم به خودت برسی ، ...

عزیزم دقیقا جمله ی آخرت منو خییلی ناراحت کرد

چون مدام این حرفو به خودم میگم الان سی و سه سالمه و کلی موهای سفید 

و بخصوص که دلم از شوهرم پره آخه این همه پول یه مسافرت درست حسابی نمیبره پارسال رفتیم آخرش همش غر میزد وام دارم فلان دارم 

عزیزم هیچ کی کمک حالم نمیکنه و اینو به دل نمیگرم چون وظیفه ی کسی نیست 

و بچه هام خیلی وابسته ی من شدن کلا داغونم

عزیزم دقیقا جمله ی آخرت منو خییلی ناراحت کردچون مدام این حرفو به خودم میگم الان سی و سه سالمه و کلی ...

حق داری عزیزم ولی سعی کن قوی باشی این روزهای سخت هم میگذره فقط باید سالم باشی چون اگر خدای نکرده مریض بشی هیچ موقع کسی نمیگه چرا وچطور شد...

امیدوارم خدا بهترینها رو سرراهت قرار بده و رفتار شوهرت 

بهتر بشه ❤️