2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209697 بازدید | 518 پست
برای چی مشاوره هم چیزی حالیش نیست هرچی میام گند نزنم هرسری بدتر میشه هم من سرد شدم هم اون بعد این هم ...

ای وای

سر چی بد اخلاقی میکنی؟

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

حضانت و دادم به پدرش، از اینکه به دنیاش آوردم شرمندشم

دلم کباب شد برا اون بچه ، چه مادری 🙄

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضانت و دادم به پدرش، از اینکه به دنیاش آوردم شرمندشم

حضانت لازم نبوده بدی چون تا پایان هفت سالگی اگ مادر شرایط نگهداری داشته باشه میتونه پیش خودش نگهش داره ،مهریه نفقه جهیزیه ات چیکار کردی؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اسی من تقریبا ۵ سال پیش جدا شدم

همون سال نذاشتم کسی حرفی بزنه، منظورم دلسوزی بیجاست...برای بار دوم نشستم درس خوندم نگفتم لیسانس دارم یکی دومی به چه دردم میخوره

خودمو درگیر درس کردم...خوندم و رشته مورد علاقمد قبول شدم

ترم ۳ با همسرم آشنا شدم و ۴ ماه بعد عقد کردم 

ماه پیش هم عروسیم بود

اینارو گفتم بدونی طلاق چیز ترسناکی نیست اگه خودت ترسناکش نکنی، نزار دنیا حریفت بشه تو حریف دنیا شو ،،،نزار کسی بهت بگه ضعیف قوی بمون، چون تو یک مادری و مهم تر از همه تو یک زنی...

دنیا بفهمه جا خالی دادی بدجور سوارت میشه

زندگیتو بساز...بخدا همه چی شدنیه فقط باید بخوای

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ای وایسر چی بد اخلاقی میکنی؟

بخدا خودمم نمیدونم یک دفعه همه چی با یه حرف یه کار مسخره بهم میریزم صبر بلد نیستم دوتا بچه پشت هم شلوغ و نق نقو با خانواده ای که هیچ درکی ندارن و بدترین رفتار باهات دارن 

توی این سال ها که باهاش زندگی کردم دلم میخواست از دستش فرار کنم، اما حالا...

هم سن توام تو این سالها عذابی نمونده که نکشم ازش خیانتهای فراوان حتی دوره بارداری، دست بزن، بشدت بداخلاق، خودشیفته، رک، مهمان گریز 

بخدا خودمم نمیدونم یک دفعه همه چی با یه حرف یه کار مسخره بهم میریزم صبر بلد نیستم دوتا بچه پشت هم شل ...

شوهرت تو‌بچه داری کمک‌نمیکنه؟؟درک‌نمیکنه؟؟ بنظرم خسته ای از لحاظ روحی

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

هم سن توام تو این سالها عذابی نمونده که نکشم ازش خیانتهای فراوان حتی دوره بارداری، دست بزن، بشدت بدا ...

از تمام این ها که گفتی فقط دست بزن نداشت، اما با زبونش ذوبت میکرد از غصه

آره احمقم درسته؟

بیشتز فکر کن گلم

تافردا فرصت داری فکر کن

اگه راه داره بخاطر بچت درستش کن

میدونم حتما مشکلت بزرگ بوده ک ب اینجا کشیدی

اما خدایی نکرده مثل  خیانت یااعتیاد حاد نیست این مشکل شما

با ی مشاوره خیلی خِبره قابل حله ان شالله

چندسالتونه شما وهمسرت

درس خوندم یه هنر دارم که ازش بشه پول درآورد، اما غصه بچه داره روزگارم و می‌کنه عاشورا

بخدا بچه غصه نداره 

خودت بزرگش کن فقط ک خیالت راحت باشه

وقتی پیش خودت باشه ک غصه نداره

پدر هیچپقت مادر نمیشه اما مادر میتونه هم مادر باشه هم پدر