2777
2789
عنوان

جراحی سنتی لوزه سوم

110 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

میخواستم به عنوان یه مادر تجربه م رو در اختیار مادرانی که فرزندشون نیاز به برداشتن لوزه دارن بزارم

پسر من از کودکی مشکل تنفس داشت مدام سرما میخورد به اصطلاح یه باد بهش میخورد ما چند وقتی درگیر میشدیم 

وقتی حدود ۵سالش بود چندتا دکتر بردم نظراتشون متفاوت بود یکی میگفت لوزشو عمل کن یکی دیگه میگفت نه لازم نیست همزمان با رشدش از بین میره 

من ترجیحم این بود عمل نکنه و دست نگهداشتم تا الان که ۱۲سالش شده 

علائم لوزه ش شبها با دهان باز خوابیدن، خروپف، سرما خوردگی های مکرر و ...

ی شب توی نی نی سایت داشتم میچرخیدم با تاپیک خانمی مواجه شدم در رابطه با عمل لوزه ی فرزندشون

علائمشون دقیقا مثل پسر من بود.

ولی خب یک سری عوارض بدتر در دراز مدت داره که اگه عمل نشه دچارش میشن، مانند فشار به قلب، جلو آمدن فک، کشیدگی صورت و... من اینارو نمیدونستم و این تاپیک باعث شد من ترغیب بشم برای پیگیری وضعیت لوزه ی پسرم.

جلسه اول که بردمش دکتر، فرمودن که آلرژی داره و کلا مستعد آلرژی هست فعلا یک سری دارو میدم استفاده کنه بعد دوهفته بیارش

( قبل از اینکه به دکتر متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنم رفتم دکتر عمومی و نسخه عکس رادیولوژی لوزه تهیه کردم و در همون جلسه اول که رفتم پیش دکتر متخصص عکس همراهم بود)  

دکتر گفت لوزه ش بزرگ هست ولی فعلا باید الرژیش بهتر بشه 

بعد از دوهفته بردمش گفتن که خوبه و الان شرایط جراحی رو داره

نوبت جراحی دادن 

جراحی انجام شد و خیلی راحت تر از تصوراتی بود که من داشتم خداروشکر 

امروز یک هفته از جراحی میگذره به دکتر مراجعه کردم و گفتن که خوبه و دیگه نیازی نیست به مطب مراجعه کنیم 

اینجا خیلی کلی توضیح دادم، از ترسهام و استرسهام چیزی نگفتم برای یه مادر خیلی سخته بچه ش و ببرن اتاق عمل و هزارتا فکرو خیال دیوونه کننده میاد تووسرت که خدایی ناکرده دور از جونش اگه به هوش نیاد چی و ...

ولی خب بچه م خیلی اذیت میشد و ازاونجا که در کودکی خورده زمین و به بینیش ضربه وارد شده تیغه ی وسط بینیش جابجا شده و همونطور کجکی جوش خورده و باعث پلیپ شده، بخاطر همین خیلی خیلی برای تنفس اذیت میشد، جراحی لازم بود ( دکتر گفتن اگه همون موقع که بچه خورده زمین و بینیش ضربه دیده میبردی دکتر تیغه ی وسط بینیش رو جا مینداخت سرجاش، ولی متاسفانه من آگاهی نداشتم و نبردم دکتر و الان دیگه باید بمونیم تا ۱۸سالش بشه و بینیش رو عمل کنه) 

راجب تغذیه بعد از عمل و مراقبتهاش و داروهاش سوالی داشتین بپرسین حتما جواب میدم

جراح لوزه ی پسرم دکتر همایون نالتی بودن بسیار بسیار باتجربه و خوش برخوردو مهربون هستن ایشون 

گفتن که سر رگهای مهم رو بخیه جذبی زدن 

ولی پسرم جدا از دردهایی که بعد از هر جراحی ای به وجود میاد درد مضاعف و غیر قابل تحملی نداشتن خداروشکر

پسرم رو در کلینیک فارابی کرج عمل کردن 

دستمزد دکتر ۸میلیون تومن 

هزینه کلینیک ۹میلیون و ۷۰۰تومن

بیمه نداشتیم ما

بهترین کار رو در حق فرزندتون انجام دادید، من خودم ۱۲ سالگی عمل کردم و تا قبلش خیلی اذیت میشدم

مادرم وقتی متوجه شد که خواهر کوچکمم لوزه داره شش ماه بعد وقتی  ۴ سالش بود عملش کرد، تازه هرچقدر سنت مایین تر باشه کمتر اذیت میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار رو در حق فرزندتون انجام دادید، من خودم ۱۲ سالگی عمل کردم و تا قبلش خیلی اذیت میشدممادرم و ...

بله درسته میگن در سن پایین تر بهتره عمل بشه ولی بنظرم همین ۱۲سالگی خوبه چون میدیدم بچه های کوچیک رو توی کلینیک بعد از عمل اصلا همکاری نمیکردن، مدااام گریه میکردن، چون باید بلافاصله بعد از هوشیاری کامل بستنی بخوری، چیزی نمیخوردن و مادراشون خیلی اذیت میشدن 

ولی ۱۲سالگی سنیه که بچه متوجه همه چی هست، من از قبل خیلی باهاش صحبت میکردم که آمادگیشو داشته باشه و بپذیره 

خداروشکر همکاریش عالی بود و به خیر گذشت😁

ببخشید لوزه باعث بوی بددهانی میشه؟

سلام عزیزم

خدا ببخشه

بله اگه لوزه ها مدلشون حفره ای باشه و خوراکیها داخلش گیر کنن بمونه باعث بوی بد دهان میشه

اتفاقا دکتر پسرمنو معاینه کرد پرسیدن دهانش بو میده یا نه که گفتم نه، اخه اصلا بو نمیداد 

گفتن آخه مدل لوزه هاش حفره ایه