2777
2789
عنوان

خمیر دندون سیگنال خوبه ❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 32 پست
سیگنال ، مریدنت ، الفا دنت واقعا عالی هستم من از مارک های خارجی استفاده کردم اما این سه تا واقعا خوب ...

مرسی عزیزم 

من دندونام حساس شده یکمم لبه های شیشه ای شده بنظرت مینا آسیب دیده؟ 

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دندوونام حساس شده یکمم شیشه ای شده بنظرت میناش آسیب دیده ؟ مرسی گلم

اره منم همینطور شده انگار سوز میاد😂😂

خوراکی های اسیدی و ترش زیاد نخور، بعد از غذا دهنتو اب بگیر، کلسیم مصرف کن، خمیردندون نعنایی و خنک کننده هم نزن، مسواکت خیلی نرم باید باشه و فشار دستت هم کم باشه، فشار در حدی که با دو تا انگشت شست و اشاره باشه کافیه

برا منم حساس شده رفتم خمیردندون سنسوداین خریدم، گرونه ولی خب طول میکشه تا تموم بشه و یه نخود هم کافیه دیگه

از چت جی بی تی و دکتر هم پرسیدم اینارو بهم گفت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره منم همینطور شده انگار سوز میاد😂😂خوراکی های اسیدی و ترش زیاد نخور، بعد از غذا دهنتو اب بگیر، کل ...

عه توام اینجوری شدی 

آسیب دیده مینامون یعنی ؟ 

شیشه ای شده لبه دندونات؟ 

گرون یعنی در چ حده قیمتش؟ 

با اجازه از این پستت عکس بندازم اسمش یادم بمونه بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

واسه منم یکم اینطوره نمیدونم دقیقااین سه برند خمیر دندون برای دندون های حساس هم دارن

کاش فقط حساس شده بود این لامصبا یکم شیشه این شدن اینش روی مخمهههههه 

آره میگردم پیدا میکنم ولی میترسم بیشتر شیشه ای شن اعصابم خراب شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش فقط حساس شده بود این لامصبا یکم شیشه این شدن اینش روی مخمهههههه آره میگردم پیدا میکنم ولی میترسم ...

به دندون پزشک نشون بده

من میخوام این سری بدون فلوراید بگیرم ببینم چطوریه

به دندون پزشک نشون بدهمن میخوام این سری بدون فلوراید بگیرم ببینم چطوریه

بابام راضی نمیشه منو ببره دکتر همش میگه درد ک ندارن پس سالمی

آخه مینا درد ندارم ولی ظاهرش داغون میشه خب داره شیشه ای میشه کامل الان فقط لبه هاشه میترسممم

هعی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲🥲🥲

بدبختیه بخدا هزار تا درد و مرض گرفتم اینو میگیرم اونور در میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه توام اینجوری شدی آسیب دیده مینامون یعنی ؟ شیشه ای شده لبه دندونات؟ گرون یعنی در چ حده قیمتش؟ با ا ...

اره عزیزم دکتر گفت مینا اسیب دیده و در این حد شده بود که ناخن میزدم تیر میکشید و دکتر ترمیمش کرد، من مسواکم متوسط بود و محکم مسواک میزدم، کلسیم هم هیچی نمیخوردم

چون رنگ دندونام یکم زرده شیشه ایش مشخص نیست شایدم دقت نکردم

برا من نزدیک لثه هام خوردگی پیدا کرده و ناخن میزنم درد میگیره  به اب سرد هم حساس شده

من ۳۰۰ خریدم ، زده ساخت انگلستان، تا ۴۵۰ هم دیدم قیمتش هست

ولی خب من خودم تنها میزنم تا ۸ ماه اینا فکرکنم جواب بده

خودت شرایط دندونات هم برای چت جی بی تی توضیح بدی بهت راهنمایی میکنه، اون بهم گفت نعنایی نزن و بدترش میکنه، وقتی سنسوداین خریدم دیدم اره واقعا چقدر فرقشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بابام راضی نمیشه منو ببره دکتر همش میگه درد ک ندارن پس سالمیآخه مینا درد ندارم ولی ظاهرش داغون میشه ...

خب بگو درد داره تا ببره😂

یه معاینه ست دیگه هزینه که نداره، ۴ تا توصیه میکنه خوب میشه

اره عزیزم دکتر گفت مینا اسیب دیده و در این حد شده بود که ناخن میزدم تیر میکشید و دکتر ترمیمش کرد، من ...

من دست میزنم درد نمیگیره با آب سردم همیشه تیر نمیکشه گاهی می‌کشه 

شکلات میخورم تیر می‌کشه

خدا رو شکر واقعا ترمیم میشه ؟🤩

آره فردا ب هوش مصنوعی هم حرف میزنم 

کلسیمم نمی‌خورم هعیی روزی چند روز ی بار میخوری؟ 

الان شیشه ای بودنش خوب شده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بگو درد داره تا ببره😂یه معاینه ست دیگه هزینه که نداره، ۴ تا توصیه میکنه خوب میشه

خدا کنه اینطور ک میگی باشه آخه خیلیا میگن مینا آسیب ببینه تمومه و اصلا ترمیم اینا نمیشه 😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دست میزنم درد نمیگیره با آب سردم همیشه تیر نمیکشه گاهی می‌کشه شکلات میخورم تیر می‌کشهخدا رو شکر و ...

من هنوزم دندونم اسیب دیده ست، دارم رعایت میکنم ببینم خوب میشه یا نه

اره برا منم با خرما و شکلات تیر میکشه

کلسیم الان روزی یکی میخورم

پنیر هم بیشتر میخورم

ماست و شیر اینا بهم نمیسازه که بخورم

انگار با فلوراید تراپی خوب میشه، چت جی بی تی بهم گفت روش خمیردندون بزار و بیست دقیقه نگه دار، من بعد از مسواک زدن دهنم رو دیرتر میشورم

ترمیم که برا من کامپوزیت کرد نیاز داشت، نمیدونم خود مینا ترمیم میشه یانه

ولی تو اولشه رعایت کنی پیشرفت نمیکنه و خوب میشه، کلسیم یادت نره