مامانم که با پول کاشتم که خودش داده مشکل نداره من گدااا دارم فشار میخورم
واااای 🤣🫠
سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید. خونه بخریم. اون ماشینی که مد نظرمه بخریم. ممنون از هرکس برام دعا کرد
من برعکسم بقیه فشارمی خورن از خرجام 🤣عوضش حتما زیباست کیفشو ببر
تشکررررر
زیاده خب. جای لوکسی رفتین. 😅 یه کم پرس و جو کنی جاهایی که کارشون خوبه با قیمت مناسب پیدا می کنی. کاشت اولیه رو رفتی.برای ترمیم یه جای مناسب تر پیدا کن. البته کیفیت کار رو فدای قیمت نکن. ناخن و سلامتش مهمه.