2777
2789

ب نظرتون کار درست چیه 

جاریم از من ۸ سال بزرگتره 

ما همه تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم با مادرشوهرم و اینا 

بعد برادرشوهرم وقتی مادربزرگ همسرم اینجا بود گفت اینارو آشتی بدید باهم قهرن حرف نمیزنن خیلی کینه ای هستن و فلان 

بعد ماجرا چیه!

هیچی یعنی اصلا دعوایی نبوده ک بعدش قهر کنیم 

جاری من  از وقتی من زایمان کردم کلا باهام سنگین شد هر از گاهی حرف می زدیم   دوروز خوب بودیم دوروز دیگ هیچی  سرسنگین 

دیگ رسید ب جایی ک تا وقتی ک من باهاش حرف نمیزدم باهام حرف نمیزد 

مثلا بچه هامون مریص میشدن من حال بچشو می پرسیدم ازش ولی اون نه از من نمی پرسید از پدرشوهرم می پرسید بچه من خوب شده یا نه 

از پدرشوهرم می پرسید همسر من کجاست 

بچم بیمارستان دوشب بستری شد یه زنگ نزد حالشو بپرسه 

درحالی ک تو خونه پیش همه قربون صدقه میده بوس و بغل میکنه همه  فکر میکنن اون عاشقشه 

گاهی زیرابمو میزد 

وقتایی ک حرف میزدیم باهم هم میومد میگفت پدرشوهر پشتت حرف میزد و فلان 

حالا چیکنم ب نظرتون این دومین بار بود برادرشوهرم مطرح می‌کرد ک ما باهم دیگه قهر هستیم 

منم دیدم تا وقتی حرف نمیزنم باهام حرف نمیزنه 

هر از گاهی تیکه های بد مینداخت بهم  دیگ باهاش حرف نزدم

ولی خودشو همیشه خوب نشون میده

ب طوری ک خانواده همسرم فکر میکنن من مقصر این وضعیت هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خوب باش...تو احوالپرسی کن..تو سلام بده...بزرگتره دیگه....تو پنج بار اینطوری باشه ببین واکنش اون چیه..دوتا شیرینی بذار ببر جلو درشون...بگو لباست چقدر قشنگه....خلاصه خوب بودن چیزی از ارزشهای شما کم نمیکنه...آخرش چیزی نیست بخدا...فقط خوبیه ک‌میمونه

تو خوب باش...تو احوالپرسی کن..تو سلام بده...بزرگتره دیگه....تو پنج بار اینطوری باشه ببین واکنش اون چ ...

نمیشه  آخه نمیدونی چقد موزی و با سیاسته تا پدرشوهرم با من و بچم خوب باشه سست میشه اخم میریزه اونم میفهمه مارو میکنخ می‌چسبه ب اون و بچش

اشکالی نداره...تو برای رضای خدا خوب باش...

اصلا نمتونم آخه غرورم بشکنم وقتی عین خیالش نیس باهمه بگو بخند میکرد بجز من 

حال بچمو از بقیه می‌پرسید 

شوهرمو از بقیه میپرسید 

زیارت رفتیم باهمه حرف میزد بجز من 

چطور خودمو خورد کنم بخاطر این ادم