2777
2789
عنوان

بعضی مهمونا نکبتن بعضیا نعمت

143 بازدید | 5 پست

چند روز پیش یه گله ادم اومدن خونمون دو مدل غذای آنچنانی گذاشتیم بهترین پذیرایی و رفتارو داشتیم حاضر نشدن یه تشکر درست و حسابی کنن که خستگیمون رفع بشه حداقل انگار ارث باباشون دست ما بود .مهمون هم امشب اومد یه مدل غذا صدبار تشکر کرد و گفت شرمنده .کاش همه این درک و داشته باشن که تو این گرونی مهمونی دادن چقدر سخته حداقل درست رفتار کنم و به سفره طرف به چشم نجاست نگاه نکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم میاد مامانم مهمون داشت چه تدارکی دیده بودیم چند نمونه غذا چند نمونه شربت آجیل فلان چند نمونه سالاد(مامانم سفر زیارتی زیاد می‌ره تو مسیر خونه این بنده خدا ها چندباری رفته بود)مثلا خواستیم محبتاشونو جبران کنیم اصن باورتون نمیشه لب به هیچی نزدن از هر چی به ذره گفتن ما دور بیدار شدیم صبحانه خوردیم سیریم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یادم میاد مامانم مهمون داشت چه تدارکی دیده بودیم چند نمونه غذا چند نمونه شربت آجیل فلان چند نمونه سا ...

خب خیلی زور داره .ما هم انگار نجاست گذاشته بودیم تو سفره چند روز گذشته ولی هنوز حالم بخاطر رفتارشون خرابه

خب خیلی زور داره .ما هم انگار نجاست گذاشته بودیم تو سفره چند روز گذشته ولی هنوز حالم بخاطر رفتارشون ...

,خدایی بی احترامی به میزبانه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁