2777
2789
عنوان

چقدر میترسم از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست
من تنبلی ش ید دارم از این خیلی میترسم

عزیزم تنبلی رو کنترل کن تحت نظر دکتر اقدام کن

ورزش هوازی بکنی پیاده روی بکنی خواب و بیداریتو کنترل کنی تحرک داشته باشی در هر وعده یک بشقاب غذا خوری سبزیجات بخوری کلا قند رو حذف کنی هم طبیعی هم مصنوعی
فست و فود نوشابه حتی بندری کلا حذف خوراکی و تنقلات بیرون کلا حذف روغن کم مصرف بشه اگرم مصرف بشه باید زیتون و.. باشه
 رعایت ورزش رژیمو ساعت خواب و روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی

همچنین دارو های فولیک اسید و ویتامین دی ۳ حتما مصرف کن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

[QUOTE=389077359]بدون تعیین جنسیت این قیمت شد؟[/QUOTE

آره چون شوهرمم دارو های ویتامین خارجی میگرفت و من خراش رحم و prp رحمم انجام دادم یکم زیاد شد.ولی خوب بازم بستگی به بیمه ایی که هستین  هم داره.بیمه ما بعضیا رو با فاکتور برگردوند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹سال

یچی بگم نوه عمه مامانم ۲۷ ساله عروسی کرده و امسال با ivfتازه بچه دار شد الانم جنینش ۵ ماهشه و دختره

توهم‌توکلت به خدا باشه انشالله بهترینا رو برات رقم میزنه

به حق همین ماهه عزیز خدا هرچه این چشم انتظاری به پایان برسه عزیزدلم

یچی بگم نوه عمه مامانم ۲۷ ساله عروسی کرده و امسال با ivfتازه بچه دار شد الانم جنینش ۵ ماهشه و دخترهت ...

مرسی عزیز دلم دختر مهربون

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
قربونت برمهرموقعه قسمت باشه اتفاق میوفته براتمنم خودم دلم بچه میخاد ولی نمیشه و کاری از دستم برنمیاد ...

چه مدته اقدانی؟؟؟؟انشالله به زودی باردار میشی

چه مدته اقدانی؟؟؟؟انشالله به زودی باردار میشی

دوسال پیش تو عقد باردار شدم و بخاطر شرایط فرهنگی خانوادم نتونستم نگهش دارم

الانم یک سال و دوماهیه ازدواج و کردم خبری از نی نی نیست مشکل از شوهرمه تعداد و شکل وحرکتاش خیلیی پایینه حتی از نصفم کمتر

دکتر گفت همین شانس باروریت رو تو هرسیکل پایین میاره احتمال داره‌همین ماه باردار شدی یا یک سال دیگه

فعلا دارو مصرف میکنیم توکل بخدا ببینیم چی میشه

دوسال پیش تو عقد باردار شدم و بخاطر شرایط فرهنگی خانوادم نتونستم نگهش دارمالانم یک سال و دوماهیه ازد ...

همسر منم همین هایی که گفتی رو داره....خودمم تنبلی تخمدان