2777
2789
عنوان

چقدر میترسم از ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست
نگران نباش من با اولین انتقال به لطف خدا باردارم الان.کلا هم دوتا جنین تشکیل شد و دوتاش هم گرفت.پس ز ...

هزینع اش چقدر شد....و مشکلتون چی بود ای وی اف کردی...من تنبلی شدید دارم

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان دولتی میخواید برین یا خصوصی؟دولتی تقریبا هزینه ی خاصی نداره‌ ولی خصوصی تا ۱۵۰ تومن میشه.حا ...

چرا همسرمم اسپرمش ضعیفه ....دولتی 

من تنبلی ش ید دارم از این خیلی میترسم

خدا بزرگه نترس اگه خدا بخواد نشد نداره خواهرم میگه یه خانومه بود چاق بود و تنبلی شدید داشت فقط یه جنین داشت اونم تو انتقال اول مثبت شد در حالی که میگن چاق باشی شانست میاد پایین

خب پس تحت نظر باش ای وی اف کن دیگه تو این راه ۵۰/۵۰ شایدبا انتقال اول گرفت شایدم نگرفت همه چیزو باید ...

خیلی زیاد دکتر رفتم دارو خوردم ولی نشده....پولشو نداشتم هنسرمم گارگر..امسال قرعه گذاشتم اسمم دراومده

هزینع اش چقدر شد....و مشکلتون چی بود ای وی اف کردی...من تنبلی شدید دارم

منم تنبلی داشتم و همسرمم یه کوچولو ضعیف بود‌‌بستگی داره به مراحلی که طی کنی مثلا بعضیا قبلش به خاطر مشکلاتی که دارن باید چند تا عمل انجام بدن.نزدیک ۸۰ تومن در نظر بگیر.البته من ابن سینا تهران رفتم.اما بیمارستان های دولتی فکر میکنم کمتر بشه

خیلی زیاد دکتر رفتم دارو خوردم ولی نشده....پولشو نداشتم هنسرمم گارگر..امسال قرعه گذاشتم اسمم دراومده

مراکز ناباروری برو انجام بده اگه خواستی اونجاها دولتی ارزونتر هست هزینش 

عزیزم از ته دل برات ارزو میکنم امسال دامنت سبز بشه 💚💚

مبارک باشه عزیزم میشه بگی کدوم مرکز رفتیناسم دکترت‌چی بودچقدر هزینه کردی

من ابن سینا تهران رفتم پیش دکتر معصومه یونسی.هزینه هم ۸۰ باید در نظر بگیری البته بستگی به بیمه ات هم داره.ممکنه خیلی کمتر از این مقدار بشه