2777
2789
عنوان

کانون زبان وایلتس

63 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی که همه ترم های کانون زبان رو گذرونده وحدود ۵سال زمان برده ازش. میتون بدون هیچچچ تمرینی از امتحان آیلتس بره امتحان بده و به نمره آیلتس ۶برسه؟

من هم تمام دوره های کانون را رفته بودم. برای IELTS یک دوره فشرده ٤ هفته ای امادگی برای IELTS رفتم و بلافاصله بعد این دوره امتحان دادم (اکادمیک) و ٧ اوردم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بستگی داره الان مثلا ما کتاب های تاچ رو میخونیم تا تاچ چهار برای گرامر و کامل یاد میده بعدش دوتا کتاب ویو داره که آیلتس عه اگه مال شما هم اینجوری بوده میتونی بری بدی بعدم اینکه نمرت چند بشه به بهره وریت از کلاس ربط داره نه اینکه چقدر خوندی ولی اگر در حد تاچ خوندی نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چندسال طول کشید تا تموم کردین همه ترم هارو؟

دقیقا خاطرم نیست، خیلی سال پیش بود.‌ همون حدود ٤ یا ٥ سال. من دوران دانشجویی شروع کردم و وقفه هم داشتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من کانون نرفتم ولی برای نمره ۶ آیلتس حتما باید کلاس بری که متوجه بشی اصلا فرمت آزمون چی به چیه. مثلا رایتینگ نوشتنش این نیس که صرفا گرامر و لغت بلد باشی و بنویسی،اولا اینکه موضوعات خاصه و باید ایده داشته باشی براش،در ثانی ترتیب پاراگراف‌ها و مطرح کردن نظرت مهمه.

همینطور لیسنینگش،باید بدونی که هر پارت راجع به چی صحبت میشه و چه مدل سوالاتی داره.

دقیقا خاطرم نیست، خیلی سال پیش بود.‌ همون حدود ٤ یا ٥ سال. من دوران دانشجویی شروع کردم و وقفه هم داش ...

دیپلمشو گرفتین؟الان میتونید راحت ترجمه کنید یا فیلم ببینید به زبان اصلی و عین یه انگلیسی زبان بنویسید وصحبت کنید ودانشگاه اونجا درس بخونید؟

اهاااااا.پس بدون کلاس نشدنی

ببین عزیزم

این امتحان داره سطح زبانت رو می‌سنجه.مثلا شما اگه سطح زبانت ۹ آیلتس باشه واقعا، اما بری سر جلسه امتحانی که نمیدونی ترتیب سوالات چطوریه و اصلا چی به چیه خب طبیعیه که نمره‌ای که می‌گیری مثلا ۸ هست. درسته که هنوزم نمره بالا و خوبیه اما ناوارد بودنت باعث میشه که نتونی دانش واقعیت رو نشون بدی.