2777
2789
عنوان

حدس جنسیت

113 بازدید | 11 پست

دوستان تاپیک قبلیم گفتم دخترعموم حامله اس،،یه دختر داره،،ما شرط بندی کردیم سر جنسیت...من میگم پسر و خودش میگه دختر

امروز سونو رفته و هفت هفته اشه،،ضربان قلبش ۱۶۳بوده،،احساس سنگینی داره،شکمش تقریبا بزرگ شده،البته خودشم تقریبا چاق و شکم داشت،حالت تهوع اصلا نداره،،همه چیز هم تقریبا میخوره و ویار خاصی نداره،،،اما کلا به ترشی و لواشک اینا علاقه داره...چه قبل از بارداری چه الان که بارداره...حس ششم شما چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ته دلم گفت انشالله که سالم باشه.ضربان قلب جنین دختر کنده و پسر تندهعلاقه به ترشی بیشتر به دختر

از منم حدس بزن

حس میکنی امسال چی قبول میشم کنکور؟ ۱ پزشکی تعهدی ۲ دندون تعهدی ۳ داروسازی تعهدی ۴ علوم تغذیه روزانه و شهریه پرداز ۵علوم آزمایشگاهی روزانه و شهریه پرداز ۶ رادیو لوژی روزانه و شهریه پرداز ۷ مهندسی بهداشت حرفه اي روزانه و شهریه پرداز ۸ اتاق عمل روزانه و شهریه پرداز ۹ هوشبری  روزانه و شهریه پرداز ۱۰ روانشناسی  دولتی روزانه و شبانه 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

دختر قشنگم حس ششم نیستم.مطمعنم بهترین رشته قبول میشی

از کجا میدونی؟ حست رو بگو. راستش میترسم هیچ کدوم از علوم پزشکی ها و روانشناسی قبول نشم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.