2777
2789

اصلا راسته؟ اینا که تا دیروز تو افریقا لاو میترکوندن؟ اینقذر یک زندگی پوشالی!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خانواده همسرم دخالت کرده

پس جریان پسر خاله چیه تو کامنت ها نوشتن؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خودش که به جا نوشته بود دخالت خانواده ی همسرش باعث این جداییه ولی اصلا معلوم نیست معلوم نیست دروغه ی ...

چرا از اول حس میکردم خواهر و برادرن. خیلی شبیه هم بودن اخه

کی هست

ی بلاگر که حرفای مثلا انگیزشی میداد و استاد ملت شده بود 

ریحانه کیه؟؟

ریحانه نژاد ی بلاگره

آهان فکر کردم اونو میگید که تو سن کم ازدواج کرده و یه دختر داره

نه این 29 سالشه دوتا بچه داشت تو افریقا هم بود ظاهرا هم خیلی عاشق و معشوق و دختر محکمی. الان بعد چندماه من دیدم گفته جدا شدم

بعد فک کن من اونو میدیدم میگفتم خوش به حالش چه خوشبخته. شوهر خوب و توش قیافه داره. بچه داره. تو خارج ...

دقیقا منم.‌ ولی همش برام سوال بود چرا اینقدر با شوهرش شباهت دارن و اصلا چرا رفتن افریقا. کشور مگه قحطه. ولی بنظرو همشون بازیگران و با دروغ و حقه درآمد کسب میکنن. چندماه پیش اومدن ایران عروسی گرفتن.