2777
2789
عنوان

فقط زنان بخوانند

181 بازدید | 12 پست

اينجا يه سري مطالب راجب چكاپ هاي مربوط به زنان مينويسم ،اگرم سوالي راجب پاپ اسمير ،كولپوسكوپي ،سرطان دهانه رحم داشتين بپرسين تاجايي كه بتونم جواب ميدم 

اولين نكته خانومايي كه رابطه جنسي داشتين و دارين (واژينال ،انال و اورال)فرقي نميكنه بايد مرتب و يه صورت روتين  براي انجام تست پاپ اسمير و اچ پي وي به متخصص زنان مراجعه كنين 

تست پاپ اسمير تهاجمي نيست و اصلا درد نداره و وسيله اي كوچيكه و سرش فرچه ماننده كه از ترشحات دهانه رحم جمع اوري ميكنه و براي ازمايشگاه  فرستاده  ميشه و شما اصلا حسش نميكنين 

اگر از گذشته شريك جنسيتون اطلاع ندارين و مطمىن نيستين 

حين رابطه حتما از كاندوم استفاده كنين ترجيحا رابطه اورال نداشته باشين و اگر خواستين كه انجام بدين حتمااا از كاندوم استفاده كنين  

خانومايي كه مجردين و رابطه داشتين لطفااااا بدون ترس و خجالت براي چكاپ به متخصص زنان مراجعه كنين هيچ پزشكي به تصميمات شخصي شما براي زندگيتون كاري نداره و شمارو قضاوت نميكنه ،مهم ترين مسىله سلامتي شماست پس به چيز ديگه اي فكر  نكنين 

قبل از شروع رابطه جنسي واكسن گارداسيل تزريق كنين

اگر تست پاپ اسميرتون مشكل داشت يا تست اچ پي ويتون مثبت شد حتما به فوق تخصص انكولوژي زنان مراجعه كنين و درصورت صلاحديد پزشكتون كولپوسكوپي انجام بدين 

اگر تست اچ پي وي تون مثبت شد مهم ترين نكنه درمان حفظ ارامش و تغذيه مناسبه ،دركنارش مكمل تقويت ايمني مصرف كنين و مرتب براي چكاپ به پزشك مراجعه كنين تا مطمىن بشين دهانه رحمتون تحت تاثير ويروس قرار نگرفته باشه

و واكسن گارداسيل تزريق كنين 

اينا نكات ساده اي هستش كه اكثر خانوما ميدونن ولي من بازم نوشتم كه اگه يك درصد كسي نميدونه مطلع بشه 

اگه بازهم سوالي داشتين ميتونين بپرسين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.