2777
2789
عنوان

همه اقایون دست بزن دارن🥲شوهر من ک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 49 پست
معلوم که نه همه نمیزننزن که نباید کتک بخوره اخهالبته که حرفت بدبود ولی هر چقدر هم بد حق کتک نداره

رفته ب مادر شوهرش جلو شوهرش گفته مادرت تخم حرومع امروزم که گفته فتنس تو بودی یکی اینطوری می‌گفت نمیخوابوندی زیر گوشش؟ احترام نگه نمیداره سیلی کتک محسوب نمیشه اونایی که کتک می‌خورن مرده بیخود و بی جهت حمله می‌کنه تا جایی که آسیب بدنی برسه به زن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه زندایی هم سن و سال خودم دارم

ببین حقوق داییم خرج خانواده اش میشه

مرغ و گوشت خانواده اش 

کلاس های خواهر و برادرش 

گوشی خریده برای خواهر و برادرش

نمی‌دونم داییم ویلاشون زده به نام زنداییم

حتی خونه مادربزرگم نصفش به نام زنداییم زد داییم

اومد منو نصیحت کنه زنداییم گفت میدونی چجوری تونستیم 

اینجوری رامش کنم فقط از خانواده اش تعریف کردم

مثلا خوش به حالت مهدی؛ خواهرت داره من ندارم

آبروم میره منو مسخره میکنن

خودم یادمه با این ترفند داییم سال 99 یدونه سرویس جواهر خرید براش

خر نمیشه اینقدر زرنگ و با سیاسته بابام نمیداد اول

سیاست داشت که هرطور شده میومد میبرد خونه پدرت،هرکسی در کل یه قلقی داره دیگه 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

خانمهای گل ، اگه فردای روزگار که مادرشوهر شدید بشنوید عروستون بهتون گفته زنیکه فتنه ،به نظرتون خوبه ، پسرتون و تو اون لحظه تصور کنید ، ببینید ضرب و جرح و به هیچ عنوان قبول ندارم اما من میگم آدما به مادرشون خیلی حساسن نباید کسی به‌ خودش اجازه بده تو هر شرایطی به مادر یا حتی پدر طرف مقابل فحاشی و بی ادبی کنه . همیشه خودمون و جای طرف مقابل بذاریم بعد صحبت یا کاری و که قصد گفتن و یا انجامشو داریم اجرا کنیم.