2777
2789
عنوان

حسادتم زیاده یا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 37 پست
دخبر از همبن الان به این مسائل فکر نکن سعی کن نحوه درست برخورد کردن یاد بگیری حالا یا از مشاور کتاب ...

میدونم در کل میگم ینی ما این همه خوبی کنیم باز به چشم نمیایم از اونا میترسن قشنگ براشون سر خم میکنن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار زیادی نکرده، خواهرشو برده سرکار همینفکر میکنم شما زیادی بزرگش میکنی

پس منم باید ببره من نمیگم کار زیادی کرده ولی اونو میبره منم باید ببره

مثلا هروقت منو با مامانم اینا ببره خرید که با اونا برم بازار خودش نیاد میگه پول میخوای اونم تعارف بخاطر مامان اینا میگم نه ولی فردا برم بازار بگه میخوای میگم آره 

حسودی و از حسودی داری میترکی.تا شوهرت شما رو عقد کرده باید کل خانواده بزاره کنار.خدا کنه موقع کادو ه ...

عزیزم همین کمک نکردن خانوادش مارو به این روز انداخته من که دارم از حسودی میترکم ولی تو از حرص😂الان نزدیک دوساله عقدیم واسه برادرش خونه خریده بودن ولی واسه ما با پول خود شوهرم میخرن بعدم میگن ما خریدیم

من نمیگم نبره ولی قبلا من میگفتم میخوام برم آرایشگری یاد بگیرم میگف آرایشگرا همشون طلاق گرفتن و ذهنت ...

خب این از سم بودن شوهر شماست باچنین تفکر و رفتاری که داره تو باید درمورد ازدواجت والا تجدیدنظر کنی تا حسادت ب خواهرشوهر

خب این از سم بودن شوهر شماست باچنین تفکر و رفتاری که داره تو باید درمورد ازدواجت والا تجدیدنظر کنی ت ...

نه بعد اون ینی حدود دوماه پیش گف خواستی برو ولی درست برو و بیا 

اکثر آرایشگرا تو شهرمون طلاق گرفتن شایدم راس میگه ولی من با نظرش موافق نیستم

الانم میگه برو نمیرم واسه چی برم عوض اینکه خوشحال باشه میخوام خودم خرج خودمو دربیارم اینجوری میگه پس خودش کار کنه هرچیم خواستم میخرم به من چه