2777
2789
عنوان

حسادتم زیاده یا طبیعیه

580 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من یه خواهرشوهر دارم ۱۷ سالشه خودمم ۱۹ سالمه یه سال و نیم عقدم بعد الان دوسه روزه خواهرشوهرم میره میکاپ یا بگیره و شوهر من میبرتش کلاس و بعدش میره مغازه وقتیم کار خواهرش تموم میشه میره برمیدارتش میرن خونشون واسه ناهار 

الان من هم ناراحتم که چرا شوهر من میبره درحالیکه خیلی وقتا شده من با خانوادم رفتم جایی و نهایت از پنج بار یه بار شوهرم بردتم یه جا

و اینکه چرا خواهرش وقتی باهم بودیم چن روز پیش نگفته میرم کلاس انگار من قراره بخورمش درحالیکه باهام صمیمی و خوبه 

اینم بگم شوهرم یه برادر دیگه داره که خونه خودش زندگی میکنه و از شهر ما یه ساعتی دوره بعد اونم اندازه شوهر من و حتی بیشتر دوسش دارن زنشم همینطور با اینکه خیلی بدی در حق همشون کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما حساسی بنظرم البته منم اینطوری بودم ولی منکه ۶ ساله عروسی کردم بهت وصیت میکنم زیاد گیر نده زیاد ح ...

حسادتم و به خود خواهرش نشون نمیدم که ولی به شوهرم فهموندم اگه اونو میبره پس از این به بعد هرجا میخوام منم باید ببره

شما حساسی بنظرم البته منم اینطوری بودم ولی منکه ۶ ساله عروسی کردم بهت وصیت میکنم زیاد گیر نده زیاد ح ...

چه ضرری داره گیر بدیم؟🥲

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
جواب سوال اولت چون خواهرشه قبل از اینکه شما وارد زندگیش شی اون خواهرش بود!جواب سوال دوم چون باهات صم ...

چه جالب پس اسی هم میتونه هروز زندگیشو ول کنه بره به کارای برادرش برسه چون از اول داداشش بوده؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

جواب سوال اولت چون خواهرشه قبل از اینکه شما وارد زندگیش شی اون خواهرش بود!جواب سوال دوم چون باهات صم ...

اولا که زن نزدیکتر از خواهره چون شوهرم مجبوره مثلا خونه مامانش زندگی میکنه میبره میاره وقتی بریم خونمون دیگه نمیبره چون خونه خودشون دوره 

دومن وقتی همه چیو به هم میگیم خب هرکی باشه ناراحت میشه چرا نباید بگه مگه من چیکار دارم به خواهرش