2777
2789

با شیاف دیکلوفناک فرقی نداره شیاف بزن

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی و لازمه

نه خطری نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دوتا سزارین داشتم.سر اولی خواستم پمپ درد داشته باشم اما کادر اتاق عمل بهم گفتن با شیاف درد اروم نیشه نگران نباش و نیاز نیست.واقعا با شیاف اروم بودم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
جدی؟ خب شما تجربه هر دوشو داری؟

بله عزیزم فرقی نداره فقط هزینه پمپ بیشتره

شیاف خوبه پمپ هم همون اندازه درد را پایین میاره

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
اره هزینه ش همینقدره تا جایی بتونم تحمل میکنم پمپ درد نمیگیرم واقعا با این شرایط اقتصادی سخته

من هردو را استفاده کروم باور کن شیاف هم همون کار را میکنه 

من ۳ سزارین در ۵سال داشتم وتجربه کردم

بله عزیزم فرقی نداره فقط هزینه پمپ بیشترهشیاف خوبه پمپ هم همون اندازه درد را پایین میاره

تا چند بتر گذاشتی؟

من یکی دوبار بعد عمل گذاشتم

ولی وقتی میخاستم برم دستشویی بار اول گریه میکردم از درد

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم